Ce avere are Ovidiu Lipan Țăndărică: "Banii mulți deteriorează psihicul"

 Dumitrache Laura
.

Ce avere are Ovidiu Lipan Țăndărică. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar ani la rând a făcut show de fiecare dată când și-a făcut apariția. Ovidiu Lipan Țăndărică a vorbit despre situația sa financiară și cât de importanți sunt banii pentru el. Toboșarul a făcut dezvăluiri inedite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce avere are Ovidiu Lipan Țăndărică. Ovidiu Lipan Țăndărică a preferat întodeauna să fie o persoană discretă, chiar dacă este un artist renumit. Cântărețul recunoaște că a făcut bani frumoși de-a lungul anilor, dar susține că averea nu înseamnă totul în viață. Mai mult, acesta consideră că banii pot schimba oamenii.

Ovidiu LipanOvidiu Lipan

La 69 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică e într-o formă de zile mari. Artistul a trecut cu bine prin pandemia de coronavirus, iar acum abia așteaptă să ajungă în Germania. Cântărețul a aflat de curând că va deveni bunic pentru a doua oară. Ovidiu Lipan Țăndărică are un fiu cu fosta soție, care locuiește în Germania.

Citește și: În ce relație a rămas Ovidiu Lipan Țăndărică cu fosta soție:”Sabina are locul ei special în viața mea”

Citește și: Motivul pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică nu s-a mai căsătorit:„Hârtia asta…'

Citește și: Cu ce se ocupă familia fraților Tate.Tatăl lor a fost campion mondial la șah

Citește și: Andreea Esca a intervenit sau nu în relația dintre Alexia și Mario Fresh:„Dumnezeu cu mila!' 

Ce avere are Ovidiu Lipan Țăndărică

Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit 69 de ani în urmă cu câteva săptămâni. Toboșarul de la trupa Phoenix se simte tot tânăr și neliniștit și se bucură de viața sa. Recent, artistul a vorbit despre cariera sa, dar și despre câți bani a câștigat de-a lungul anilor din muzică. Ovidiu Lipan Țăndărică recunoaște că a făcut mulți bani, dar nu le-a ținut contabilitatea. Artistul susține că a cheltuit fără să se gândească la venituri. În prezent, Țăndărică se află la Domeniul Greaca, unde se pregătește spiritual pentru un eveniment special în România.  

„Bani are ăla care îi cheltuie, nu ăla care stă pe ei!Da, se cheltuie! Sigur că se duc, și grijile sunt la fel de mari, și nevoile. Mai ales când pleci de la punctul A spre punctul B, la serviciu și după aia aștepți să ieși la pensie. Trăim o viață cu totul și cu totul foarte plină de tot felul de evenimente și trebuie să fii foarte echilibrat și foarte disciplinat.N-am făcut multe, dar am cheltuit! Am cheltuit mult asta e adevărat. (…) Adică ai posibilități și trebuie să fii și cumpătat, asta e ideea. Ca să poți să fii cumpătat trebuie să fii spart mulți bani ca să ajungi la concluzia asta.„, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică pentru FANATIK.

Ovidiu Lipan Țăndărică: „Banii mulți deteriorează psihicul”

Ovidiu Lipan Țăndărică susține că banii nu sunt cei mai importanți în viață. Deși recunoaște că a câștigat mulți bani de-a lungul anilor, artistul nu se declară milionar, dar mereu a fost atent la cum să își crească averea. De asemenea, toboșarul a ținut întotdeauna să fie constant și să nu își facă probleme din cauza problemelor financiare.

„Eu nu am vorbit niciodată de bani, asta nu e o bogăție. Starea, și sufletul, și spiritul, acolo este foarte important și să poți să-ți permiți să-ți faci niște plăceri. Că în rest ce e, totul e trecător. (…)Eu nu am spus că sunt milionar, mă gândesc tot timpul să nu scadă milionul. Sunt vremuri foarte grele și eu știu ce înseamnă asta. Știu ce înseamnă că dacă nu ești deschis, și nu ești tenace, și nu te bucuri de ceea ce faci… Să știi că banii mulți deteriorează psihicul. Nu mai ai aceeași plăcere să cânți.”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică.

Care este cea mai mare dorință a lui Ovidiu Lipan Țăndărică

Celebrul toboșar este fericit pentru că de Paște va susține un recital de toace în aer liber, într-o oază de liniște. Artistul susține că a organizat acest eveniment cu intenția de a atrage oamenii spre spiritualitate, iar în ziua de Paște vrea să fie cât mai aproape de Dumnezeu. Ovidiu Lipan Țăndărică a spus care este cea mai mare dorință.

„Ca să nu-L supăr pe Dumnezeu, las lucrurile așa să meargă mai departe cum au mers și până acum și să fie pace în lume, bucurie și fericire la toată lumea. Și în momentul ăla sigur că trăim și noi din asta, în momentul în care publicul e bine și vizitează, vine la concerte, are altă stare. Acum când vezi că lumea e foarte dornică de socializare, dar cu un sentiment foarte ciudat, parcă nu mai e cum a fost, ceva s-a schimbat. Trebuie să ne adaptăm de fiecare dată”, a mai spus artistul pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton