Ce au în comun Lily Collins și personajul ei din Emily in Paris: "Am fost atrasă de optimismul lui Emily"

 Oana Pantazi
.

Lily Collins a devenit mult mai celebră, practic peste noapte, după ce serialul „Emily in Paris” a făcut furori pe Netflix. Dat fiind că serialul se apropie de debutul celui de-al treilea sezon, actrița care îi dă viață simpaticului personaj a dezvăluit ce înseamnă pentru ea „Emily in Paris”, dar și care sunt asemănările dintre ele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lily Collins și personajul ei din „Emily in Paris” au mai multe în comun decât s-ar fi crezut, iar despre asta a vorbit actrița pe larg, la o întâlnire cu presa, înainte de începerea celui de-al treilea sezon al serialului, unde au fost prezenți actorii din distribuție. Actrița a vorbit despre evoluția personajuului ei în noua serie de pe Netflix și, nu în ultimul rând, despre asemănările dintre ea și Emily.

Lily Collins se promène à New YorkLily Collins se promène à New York

Ce au în comun Lily Collins și personajul ei din „Emily in Paris”

În timpul sezonului doi, după ce serialul se bucurase deja de un adevărat boom, Lily Collins spunea despre personajul ei din Emily in Paris: „Este strălucitoare și îndrăzneață și îmi place că acest lucru este cumva evident. La finele zilei, nu are pentru ce să-și ceară scuze”.

Citește și: Lily Collins s-a căsătorit. Actrița din Emily in Paris a avut o nuntă de vis

Citește și: Drama lui Lily Collins, actrița din serialul „Emily in Paris”. Tatăl său, celebrul Phil Collins, i-a marcat copilăria: „Viața mea a scăpat de sub control”

Citește și: Surpriză pentru Gina Pistol, de ziua ei.Ce i-au pregătit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Tot ce ne-am dorit

Citește și: Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie:„Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre

Și cum a fost comparată adeseori cu eroina seriei și nu o dată ținta glumelor internauților, Lily Collins a făcut lumină în privința asemănărilor dintre ea și personajul ei din Emily in Paris.

„Am fost atrasă de optimismul lui Emily, în natura ei de a găsi soluții și am realizat că îmi place să găsesc soluții și cred că este ceva ce împărtășim. Și îmi place să văd ceea ce este mai bun în oameni înainte de a mă îndoi de ei. Și cred că exact așa este și Emily', a declarat Lily Collins pentru Unica.ro.

Și Ashley Park, una dintre protagonistele serialului, a declarat că există o asemănare între ea și Mindy, personajul său și nu numai…

„Spiritul cald al lui Mindy și felul în care trăiește cu umor, este ceva la care aspir, dacă nu am asta deja în comun cu ea. Și prietenia dintre noi este cel mai asemănător lucru dintre mine și Mindy. Prietenia noastră (n.r. a lui Lily și Ashley) se reflectă în Emily și Mindy', a spus actrița pentru sursa citată.

Ce va fi diferit în sezonul trei al serialului

În cel de-al treilea sezon, vor apărea și unele schimbări, care, cu siguranță, vor fi remarcate de fanii seriei. Fiecare personaj va evolua, se formează cupluri noi, iar relațiile dintre personaje se vor schimba. Evident, și Emily va trece prin niște transformări.

„Mi-a oferit oportunitatea de a aprofunda mai bine cultura franceză cu fiecare decizie pe care Emily o ia și cu timpul petrecut aici devine mai înrădăcinată în ceea ce o înconjoară, mai încrezătoare și se simte mai confortabil în Paris. Fie că e vorba de garderobă, prietenii, limbă, locul de muncă, vedem mai puține glume despre Emily care vrea să își găsească locul în Paris și mai multă comedie în diferite personaje', a explicat Lily Collins, pentru Unica.

„Emily se simte mai confortabil cu ea însăși, cu orașul. Este capabilă să ia decizii și cred că devine din ce în ce mai franțuzoaică', a completat actrița.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton