"Nu este ok pentru sufletul omului". Cum a început Nico să sufere de depresie și cum a trecut peste perioada dificilă / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Ce i-a cauzat depresie lui Nico și cum a trecut peste perioada dificilă. Nico s-a făcut remarcată ca o artistă versatilă, cu o voce extraordinară, ce poate aborda cu ușurință orice stil muzical. Vedeta are parte și de o familie minunată iar, recent, devenit bunică, după ce fiica ei a dat naștere unui băiețel. Pe Nico am întâlnit-o la un eveniment organizat de Viva, unde ne-a vorbit despre perioada de depresie, cum o răsfață soțul ei, după un mariaj de 25 de ani și motivul pentru care fiica ei o sună în fiecare seară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce i-a cauzat depresie lui Nico și cum a trecut peste perioada dificilă. Nico Matei este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar la 53 de ani se poate mândri cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată, în sânul căreia își află împlinirea și liniștea interioară. Nico a devenit bunică, la începutul anului, atunci când fiica ei Alexandra, 31 de ani, a adus pe lume un băiețel. Artista și soțul ei, Laurențiu Matei, sunt extraordinar de fericiți că au un nepoțel, iar Nico a creat o legătură specială cu micuțul. Artista ne-a povestit, în cadrul unui eveniment organizat de Viva, despre maniera specială în care îl adoarme pe mezinul familiei, în fiecare seară, dar și despre o perioadă mai puțin prielnică, când a trecut prin momente de depresie.

nico-dieta-intronico-dieta-intro

Ce gest face Nico, în fiecare seară, pentru nepoțelul ei

Fiica ta, Alexandra, a devenit mămică pentru prima dată anul acesta, când a dat naștere unui băiețel. Ce sfaturi ți-a cerut în privința creșterii celui mic?

Noi vorbim în fiecare dimineață. Ea se vaită că cel mic nu doarme noaptea și trebuie să-l plimbe toată seara și atunci mă sună și mai vorbim. Îi spun: „De câte ori nu poți să dormi, sun-o pe mami și stăm de vorbă” și nu e seară să nu-i cânt lui ăsta mic și să-l ia somnul. Deocamdată e mic, a făcut două luni de zile pe 1 martie.

Alexandra are grijă și de cei doi băieți ai soțului ei. Cum face față tuturor responsabilităților?

Toată sarcina a fost o super-mamă, cu trei băieți, îți dai seama cât de greu i-a fost. Ea însărcinată, să gătești pentru trei oameni, să te duci la Ploiești, să faci naveta în fiecare zi aproape. I-am spus: „Ești puternică”. De cele mai multe ori îmi dădea telefon doar să mă întrebe: „Ce faci, mami. Cum te simți”, dar niciodată nu m-a întrebat: „Ce fac cu copilul meu”. Eu sunt lângă ea, e soacra ei, care stă foarte des pe acolo o ajută foarte mult.

Este puternică, e tăuroaică. Nu se enervează foarte repede, când ai un copil trebuie să fii foarte calm, trebuie să te încarci cu energie și cu răbdare.

Citește și: „Știe foarte bine că femeie ca mine nu mai găsește”. Ce spune Andreea Bănică despre acuzațiile de infidelitate la adresa soțului ei, Lucian Mitrea

Citește și: Catinca Roman, reacție după ce sora ei, Oana Roman, a rupt legătura cu ea și a blocat-o peste tot: „Îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust'

Soțul tău, Laurențiu, cum se simte în postura de bunic?

Se simte foarte bine, dar să nu-i spună niciodată „Tataie”, că se supără. El face 60 de ani anul acesta. I-am spus: „Tu nu arăți de anii tăi și ai o energie extraordinară”. Mie poate să-mi spună „Bunica”, „Mamaie”, nu contează, n-am nicio treabă pentru că toți prietenii mei au zis: „Tu, „bunică” la vârsta asta! Doamne, ce bine arăți!”. Sunt foarte fericită suntem în al nouălea cer și eu și Laurențiu. Așteptăm să crească să-l vedem mai măricel, pe la doi, trei ani. Laurențiu a zis că vrea să-l învețe chitara și zis: „Gata, ăsta e al meu, nu mi-l ia nimeni”.

Nico: „La un moment dat am intrat în depresie”

Arăți foarte bine și ai o vitalitate și o energie, ce te-au definit dintotdeauna. Ce faci pentru a-ți menține tonusul, atât la nivel fizic cât sufletește?

Fac multă treabă, n-am mai avut timp să merg la biserică de foarte mult timp, simt nevoia. N-am mai avut o vacanță de doi ani de zile, avem o casă cu mai multe animale, mă ocup de teatru, înregistrez la studio, muncesc foarte mult și cred că asta mă ține. În pandemie am avut un an de zile în care am făcut antrenament fizic acasă, dar intrasem în depresie, la un moment dat, pentru că statul degeaba nu este ok, mai ales pentru mine. Îmi place să fiu activă și lui Laurențiu la fel. Asta ar fi depresia vieții mele, să stau să nu am ce face. Nu este ok pentru sufletul omului.

Ești căsătorită cu Laurențiu, soțul tău, de aproape 25 de ani. Cum ați reușit să vă fiți alături atât de mult timp și să aveți o relație armonioasă?

Nu gândim la fel, dar iubim muzica, iubim animalele, avem multe puncte în comun. Dacă am avut ceva de obiectat, eu întotdeauna i-am spus pe față, niciodată nu am fost genul care să adoarmă supărată și să nu spună de am fost supărată în ziua respectivă. Noi întotdeauna am socializat, ne-am spus verde-n față dacă nu ne-a convenit ceva și cred că asta contează într-o familie, într-un cuplu. Trebuie să fii deschis, să fii sincer. Sunt și momente în care te plictisești, trebuie să readuci flacăra. Noi am reușit să ardem flacăra tot timpul.

Cum este Nico răsfățată de soțul ei, după 25 de ani împreună: „Romantic, în felul lui”

În afară de muzică, cum îți petreci timpul liber alături de soțul tău?

Împreună gătim pentru că știe că-mi place gastronomia și de multe găsește rețete și de multe ori stau cu el și el e foarte meticulos și are foarte multă răbdare în bucătărie, iar eu sunt foarte rapidă. De cele mai multe ori gătește el, pentru că eu sunt de cele mai multe ori plecată, iar când vin acasă, găsesc mâncărică făcută de el. Îmi place cafeau la nebunie, beau cinci, șase cafele pe zi, beau cafea pentru că-mi place nu ca să mă țină trează pentru că nu am probleme cu somnul. Dacă stau seara la un film și văd o reclamă la cafea, mă trezesc și îmi fac cafea. Când e vorba de un cadou, întotdeauna îi spun ce să-mi ia, știe că sunt foarte fixistă. Flori mi-aduce tot timpul pentru că știe că-mi plac garoafele și de fiecare dată când merge la piață îmi aduce flori. Nu avem tabieturi. Nu suntem romantici. Nu e genul care să iasă la evenimente mondene, dar cei care îl cunosc, știu că am în spate un bărbat puternic, drăgăstos și câteodată și romantic, în felul lui.

Au existat vreodată momente de cumpănă în relația cu soțul tău, de-a lungul celor 25 de ani?

Nu, n-am avut nicio cumpănă. Am o bază în el, știu că omul ăsta e pentru mine, mă iubește nu a întâlnit altă femeie. Cred că Dumnezeu ne-a ferit. Nu ne-am făcut planuri niciodată, nici eu și nici el. Dacă e să avem câteva zile libere, ne urcăm în mașină și plecăm la munte sau plecăm la mare. În Maramureș mi-ar plăcea să merg. Fericirea constă în ce-i acasă.

FOTO: Facebook & Instagram & Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton