Ce aliment nu mai consumă Maria Constantin și de ce: ”Să nu mai aud de ele...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Maria Constantin a mărturisit care este alimentul pe care nu îl mai poate consuma din copilărie. Cântăreața de muzică populară nu mai poate mânca mere de când era mică și le-a consumat în exces, de foame, când mergea cu animalele la păscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară din noul val. Frumoasa cântăreață nu consumă un fruct care nu lipsește de pe mesele românilor și anume, mărul. Artista a povestit îne xclusivitate pentru viva.ro, că nu mai poate să mănânce mere, după ce a făcut exces în copilăria ei, de foame. Aflată pe câmp cu vitele la păscut, Maria s-a hrănit mai mult cu mere, iar acum nu mai suportă nici măcar să le vadă.

maria-constantin-si-iubitul-1maria-constantin-si-iubitul-1

Citește și: Ce condiție a pus Maria Constantin tuturor invitaților de la nuntă:”Toată lumea o să…”

Citește și: Ce moment special pregătește Maria Constantin pentru ziua nunții sale:„Va fi ca un tip de invitație'

Citește și: Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici:”Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte”

Citește și: Ce probleme au gemenele lui Mihai Morar, înainte de Evaluarea Națională:”Cu școala e groasă rău de tot”

Ce aliment nu mai consumă Maria Constantin și de ce

Maria Constantin spune că face parte dintre cei care au avut o copilărie la țară. De atunci, artista nu mai vrea nici măcar să vadă merele. De când a consumat prea multe mere în copilăria ei, artista le evită. Cântăreața de muzică populară susține că, dacă mănâncă un măr, înseamnă că s-a întâmplat o minune. Așa încât ori de câte ori este întrebată ce aliment sau fruct nu îi place, ea susține că merele sunt singurele pe care nu le mănâncă.

'Da, merele. Nu le consum pentru că nu îmi plac. Deloc. Când mănânc un măr mănânc o dată la ani buni și atunci înseamnă că s-a întâmplat o minune. Pentru că eu în copilăria mea, când mergeam la țară cu animalele pe câmp, că așa era odată pentru cei care au avut copilărie la țară.

Și atunci erau acele plantații de pe vremea lui Ceaușescu. Erau lăsate în paragină și erau pline de mere. Și, bineînțeles, că atunci când îmi era foame și nu aveam ce mânca pe câmp, luam toate merele din pom. Și asta făceam, mâncam mere. Și de atunci eu să nu mai aud de mere, pentru că nu îmi plac', a declarat Maria Constantin pentru viva.ro.

Când face nuntă Maria Constantin cu iubitul ei, Robert Stoica

Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani de zile. Cântăreața de muzică populară este în al nouălea cer de când a fost cerută în căsătorie și se pregătește pentru nuntă.

Mai mult, se pare că artista știa de 5 ani ce rochie își dorește pentru cea mai specială zi din viața ei. Evenimentul va avea loc anul viitor, în vară, mai precis în luna iulie, pentru că în această perioadă nu prea a plouat. Așa că, a mai rămas să stabilească doar locul în care se va desfășura evenimentul.

Artista nu este la prima experiență de acest gen. A mai bifat două mariaje, dar de această dată crede că și-a găsit sufletul pereche și că a făcut alegerea potrivită. Acum, Maria își dorește ca nunta ei să desfășoare în aer liber. Maria Constantin a mărturisit că nu s-a așteptat să fie cerută în căsătorie. Momentul a avut loc chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea Splash! Vedete la apă de la Antena 1.

Nu se aștepta să fie cerută de soție

Iubitul ei, Robert Stoica s-a pus în genunchi și i-a adresat marea întrebare, la scurt timp după ce ea a executat un salt spectaculos. Cererea în căsătorie a fost una extrem de emoționantă pentru ei, dar și pentru ceilalți concurenți care au fost de față.

Maria Constantin a mai fost căsătorită cu Ciprian Vasiel Tapotă și cu Marcel Toader, care a murit în urmă cu trei ani. Din prima căsnicie, artista are un băiețel. Dacă celelalte două relații au fost tumultuoase pentru Maria, de această dată pare că artista și-a găsit liniștea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton