Andreea Ibacka și Cabral, probleme la petrecerea de 1 an a lui Tiago. Ce s-a întâmplat cu tăierea moțului: "Nu ne plictisim deloc"

 Laciu Andreea
.

Andreea Ibacka și Cabral au avut parte de peripeții în ziua în care trebuia să aibă loc petrecerea fastuoasă de ziua de naștere a lui Tiago. Pregătiseră un plan bine pus la punct și așteptau cu nerăbdare tăierea moțului, dar o viroză care i-a afectat destul de serios pe micuț și pe sora lui, Namiko, a dat totul peste cap. Soția prezentatorului de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a dezvăluit ce au putut să pățească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tiago a împlinit un anișor, iar părinții lui se gândeau că va fi o aniversare pe cinste, cu o petrecere ca-n basme. Dar, din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Andreea Ibacka și Cabral s-au văzut nevoiți să organizeze rapid un eveniment mult mai micuț, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate. Cu toate acestea, peripețiile nu s-au oprit aici!

andreea-ibacka-1andreea-ibacka-1

Andreea Ibacka și Cabral, probleme de ziua lui Tiago. Ce s-a întâmplat la tăierea moțului

Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare cu fiul ei, alături de un text în care a povestit mai multe detalii despre petrecerea buclucașă. Chiar și după ce au reușit, până la urmă, să îi încropească o petrecere micului Tiago, cei doi soți au reușit să uite… tocmai de tăierea moțului!

„De câteva zile ne distrăm' cu o viroză de toată frumusețea. Ne distrăm ziua, ne distrăm și noaptea, întâi cu Namiko, apoi cu Tiago, cert e că nu ne plictisim deloc. Primul an în comunitate e în grafic.

Citește și: Tiago, băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka, a împlinit un an. Cum a fost fotografiat: „O rup pe lapte'

Citește și: Cum au devenit Anca Serea și Adi Sână proprietarii vilei de 500.000 de euro în care au stat cu chirie: „Este o casă foarte costisitoare, foarte obositoare fizic”

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka, în costum de baie, la 37 de ani: „M-am jucat de-a sirena din Caraibe'

Citește și: Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic: „Uși sparte, țipete, bătăi. Mi-a rupt mâna'

Noroc că planurile sunt făcute pentru a fi schimbate.
1). Petrecere aniversară cu chiuituri n-am mai avut, s-a reprogramat pentru la anul.
2). S-a dorit, în schimb, tăierea moțului în familie. Cum se face, în avanpremiera unei freze de Doamne ajută pentru bebe.
3). Ne-am pus pe curățenie, cumpărături, făcut grătar și rose de toamnă, s-a lăsat cu râsete și multe povești nespuse de 3 luni, cadouri șamd.

Frumos tare, dar tare! Și ne fusese atât de dor. Cu gândul acesta ne-am băgat în pat la culcare (9 adulți și 2 copii, fiecare la casa lui), la finalul unei zile de ținut minte. Ziua tăierii moțului. Până când un alt gând și-a făcut loc… Care moț, boss, că i l-am lăsat neatins!? Șase ore mai târziu, după petrecere, abia ne-am adus aminte de ce ne-am adunat.”

Andreea Ibacka și Cabral nu mai dorm împreună de 4 ani

Chiar dacă sunt foarte fericiți pentru că au devenit părinți, celor doi soți nu le este deloc ușor să se descurce în viața de zi cu zi cu cei doi copii. Au dezvăluit că nici măcar nu mai dorm împreună de o perioadă bună de timp.

„Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și, atunci când dormim, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur – fiecare pe așternutul lui, parte în parte, frățeste.

E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala’, i-a spus Andreea Ibacka lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton