Ce afacere vrea să-și deschidă Elena, soția lui CRBL, în România: „Am o pasiune foarte mare pentru...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce afacere vrea să-și deschidă Elena, soția lui CRBL, în România. După ce au locuit timp de 6 ani în Spania, cei doi soți s-au hotărât să se întoarcă în țara natală. În perioada cât a fost plecată în străinătate, se pare că Elena a dezvoltat o afacere inedită, iar acum intenționează să aducă conceptul și la noi în țară. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna septembrie, CRBL a luat decizia de a se muta înapoi în România, după ce timp de 6 ani a locuit în Spania alături de familia sa. Cei trei au închiriat o vilă în București, iar artistul a mărturisit că nu intenționează să cumpere o locuință, având în vedere instabilitatea pieței imobiliare. În timp ce CRBL și-a propus să-și reia proiectele muzicale, soția sa și-a deschis o școală de dans, fiind la bază coregrafă. Ei bine, se pare că aceasta intenționează să-și deschidă o nouă afacere, conceptul fiind dezvoltat în perioada cât a locuit în Spania.

elena-5elena-5

Ce afacere vrea să-și deschidă Elena, soția lui CRBL, în România. Se pare că partenera artistului a demarat o afacere cu tablouri cu cristale swarovski. Această pasiune și-a dezvoltat-o încă din copilărie, de pe vremea când se ocupa de designul propriilor rochii de dans.

Citește și: Ce spun CRBL și soția lui, Elena, despre al doilea copil. Cum o educă pe fiica lor:„Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile' / EXCLUSIV

Citește și: CRBL a vorbit despre revenirea trupei Simplu pe scenă:”Ne dorim din suflet, și eu, și Smiley”

Citește și: Ce nume a ales Daniela Crudu pentru copilul ei:”O să fiu cea mai nebună mamă”

Citește și: Andreea Răducan o apără pe Simona Halep și face o comparație cu cazul său de dopaj:”Poți plăti pentru greșelile altora”

Ce afacere vrea să-și deschidă Elena, soția lui CRBL, în România

În perioada cât a locuit în Spania, Elena a dezvoltat o afacere inedită cu cristale swarovksi. Aceasta realizează tablouri personalizate, fiind atrasă încă din copilărie de lucrul cu diferite pietre decorative. În viitor, Elena și-a propus să aducă conceptul și la noi în țară.

,,Am continuat cu dansul, am predat și în Spania dans, am făcut și o altfel de artă, am început să fac niște tablouri foarte frumoase, un business pe care îl fac în Spania și pe care o să îl continui și vreau să îl aduc în România. Eu toată viața mea am dansat.

De la 5 ani am făcut dans sportiv, toate rochiile mele de dans sportiv sunt create de mine și de mama mea, sunt lipite pietricică cu pietricică, cusute, am foarte multe la dosar ca să zic așa și atunci am o pasiune foarte mare pentru cristalele swarovski. Am tot stat să găsesc o soluție, o idee cum aș putea să le pun în valoare, cum aș putea să le fac altfel. Fac diferite tablouri cu cristale swarovski. Îmi place la nebunie', a susținut aceasta, potrivit playtech.ro.

„Am ajuns și la 30.000-35.000 de cristale swarovski într-un tablou'

Elena a vorbit despre munca migăloasă pe care o depune pentru realizarea unor astfel de tablouri. Acesta a mărturisit că întreaga operațiune îi face plăcere, având în vedere faptul că tablourile sunt deja expuse în unele dintre cele mai importante orașe ale lumii.

„Tablourile sunt expuse în Marbella, în Spania, dar probabil și aici va trebui. Unul a ajuns la New York, altul în Dubai. Sunt frumoase tare. Minimum 2 săptămâni durează munca la un tablou și după aceea depinde câte cristale ai, am ajuns și la 30.000 – 35.000 de cristale swarovski într-un tablou și atunci e destul de multă muncă.

E foarte dificil pentru că nu ai cum să spui un preț de pornire. Depinde de tablou, de cât de mare este, ce fel de cristale vrei să folosești, în funcție de mărimi, culori. E foarte greu de a pune un preț punctual sau general, depinde și câte ore muncești la el, că și asta contează', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Ce spune CRBL despre afacerea soției sale

Deși încă se confruntă cu probleme în ceea ce privește promovarea tablourilor, artistul este mândru de soția lui și a povestit una dintre cele mai mari realizări ale acesteia.

„Cel mai tare tablou pe care l-a făcut, cel mai tare pentru că a ajuns în cel mai frumos loc – toată lumea cred că a auzit de Nikki Beach, este peste tot în lume – acest tablou cu Nikki chiar a ajuns la tatăl ei, chiar este la New York, fix la ei în casă. Și asta a fost un lucru uau, pe care Elena l-a făcut și s-au aranjat planetele astfel încât ne-am întâlnit cu proprietarul, cu tatăl lui Nikky și i-am oferit acest tablou, a ajuns acolo unde trebuie.

Nikky nu mai este, tocmai de asta restaurantele, barurile sau beach barurile sunt în toată lumea pentru că tatăl fetei le-a făcut cu numele ei. Ea a decedat la 18 ani într-un accident', a susținut CRBL.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton