Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul: "Ce face ea acum nu m-a surprins deloc"

 Raiciu Adriana
.

Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul. Jojo sau Cătălina Grama, pe numele său real, joacă în serialul Clanul de la PRO TV. Actrița interpretează rolul Magdei Udrea, o soție de mafiot. Într-un interviu recent, Toni Grecu a vorbit deschis despre prietenia cu artista, dar și despre talentul acesteia. Iată declarațiile făcute de comediant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fanii lui Jojo au fost extrem de bucuroși să o vadă în serialul Clanul, serial difuzat la PRO TV. Actrița a acceptat cu entuziasm această provocare și s-a implicat din plin în construcția personajului pe care îl interpretează, rolul fiind unul atipic, o adevărată provocare pentru ea. Jojo o joacă pe Magda Udrea, soție de mafiot, rol care îi vine mănușă.

catalina-grama_strada-sperantei-836×1024-1catalina-grama_strada-sperantei-836×1024-1

Recent, în cadrul unui interviu, Toni Grecu, prieten de-o viață cu artista, a vorbit despre rolul acesteia din serialul Clanul, dar și despre talentul ei. „O cunosc pe Jojo de când ea avea vreo 19 ani. Nu mă pot lăuda că am colaborat cu ea mai devreme, de pe vremea în care se lansa cu chichirichimichi sau cum se vor fi numit emisiunile acelea, de mult timp. Dar am ajuns să lucrăm împreună mai bine de două decenii! Așa că pe mine unul ce face ea acum nu m-a surprins deloc! Are o versatilitate incredibilă!', a glumit el, în felul său caracteristic, pe tema debutului colaborării celor doi, conform Playtech.

Citește și: Cum le-au explicat Jojo și Paul Ipate copiilor că nu s-au căsătorit: „Au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri’ / EXCLUSIV

Citește și: După discursul Vioricăi Vodă despre hărțuirea sexuală, Jojo recunoaște că a primit propuneri indecente, dar le-a refuzat: „Eram la o vârstă foarte fragedă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre tatăl ei vitreg: ‘Era un om foarte inteligent. Uneori mai era și rău, n-ai ce să-i faci

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:Nu înțeleg ce…

Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul

În continuare, comediantul a mai mărturisit că actrița are o versatilitate profesională extraordinară și poate trece oricând de la sketchuri pline de umor la un personaj dramatic.

,,Noi am jucat împreună doar în emisiuni de divertisment. A fost total diferit de ceea ce face ea acum. Așa au stat lucrurile! Dar am știut mereu că poate oricând face față provocărilor de acest tip. Repet, are o versatilitate profesională extraordinară. Știu, sunt subiectiv, dar nu pot fi altfel.

Și asta fiindcă mie-mi place Jojo! Și spun asta chiar dacă nu i-am urmărit cu multă atenție actualul serial în care joacă! Ea știe să abordeze însă orice tip de rol și, după mine, nu are egal pe plaja provocărilor profesionale pe care e capabilă să le acopere', a sunat descrierea făcută lui Jojo de către Toni Grecu, potrivit sursei citate anterior.

„Nu e deloc o surpriză”

În încheiere, Toni Grecu a ținut să mai precizeze faptul că și Sergiu Nicolaescu a avut intiuiția sa legată de Jojo și, astfel, a distribuit-o în cel puțin două filme serioase.

„În urmă cu vreo zece ani sau poate mai bine, și Sergiu Nicolaescu a avut intuiția sa legată de Jojo și a distribuit-o în cel puțin două filme serioase, ca să le numesc așa, din ultima perioadă a vieții sale.

Așa că Jojo pentru mine în această ipostază nu e deloc o surpriză! Ea are o ușurință fantastică de la a trece de la scheciuri pline de umor la roluri dramatice, fie ele inserate și într-o telenovelă', a încheiat Toni.

sursă foto – Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton