Ce afacere vor deschide Anda Adam și logodnicul ei: „Ne aflăm în plin șantier”

 Martin Lorena
.

Ce afacere vor deschide Anda Adam și logodnicul ei. Anda Adam este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Deși blondina s-a remarcat în ultimii două zeci de ani datorită calităților sale vocale, acum este decisă să încerce un nou domeniu. Împreună cu iubitul ei, a hotărât să pună bazele unei afaceri, chiar în inima Transilvaniei. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam este considerată una dintre cele mai bune voci din România. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci este și foarte iubită de către partenerul său de viață. Împreună cu Joseph, diva a hotărât să înceapă propria sa afacere chiar în Cluj. Iată ce planuri are diva și ce spune despre colaborarea cu logodnicul său!

WhatsApp-Image-2022-01-19-at-11.42.03WhatsApp-Image-2022-01-19-at-11.42.03

Ea și Joseph au hotărât să deschidă propriul lor club de noapte chiar în Cluj! Diva este convinsă că vor exista petreceri precum cele din Mykonos.

Citește și: De ce s-a retras Anda Adam de la Bravo, ai stil!:„E vorba despre mama mea

Citește și: Război între Ruxi și Anda Adam de la Bravo, ai stil:’Ești cam șefă aici…’

Citește și: Cine este soţul actriţei Anca Androne, Delia din serialul Adela.A jucat în Harry Potter!

Citește și: Ce spune Gina Pistol despre al doilea copil:„Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu

Ce afacere vor deschide Anda Adam și logodnicul ei

Anda Adam și logodnicul ei, Joseph, au hotărât să își înceapă propria afacere. Aceștia au ales ca locație inima Transilvaniei, Clujul, pentru a-și deschide un club de noapte. Momentan, cei doi se află încă în lucru! Anda este convinsă că petrecerile desfășurate în viitoarea sa locație vor fi precum cele din Mykonos.

„Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, a spus ea pe Instagram.

În această perioadă, cuplul face naveta Cluj-București pentru a se asigura că totul iese exact așa cum și-au dorit. Clubul va fi inaugurat pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Cum a reacționat Sorin Nicolescu după ce a aflat de relația artistei

La scurt timp după ce s-a aflat că Anda Adam a divorțat de tatăl fiicei sale, artista și-a asumat relația cu celebrul afacerist, Joseph. Sorin Niculescu a vorbit despre acest lucru și a menționat că îi dorește să fie fericită! Mai mult, el subliniază că o apreciază enorm pe fosta sa soție.

Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit, care m-a ajutat în viață și, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin.', a spus el.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton