Ce afacere de milioane de euro au Anca Serea și Adi Sînă. În trecut, s-a spus că cei doi au probleme financiare

 Dumitrache Laura
.

Ce afacere de milioane de euro au Anca Serea și Adi Sînă. Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi cresc împreună șase copii minunați și se pare că au mare succes pe plan profesional. Cei doi și-au deschis o afacere de milioane. În urmă cu trei ani, Anca și Adi au deschis un business cu produse cosmetice 100% organice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce afacere de milioane de euro au Anca Serea și Adi Sînă. Anca Serea și Adi Sînă și-au construit o familie minunată. Cei doi au succes atât pe plan profesional, cât și personal. În afara de televiziune și muzică, Adi și Anca Sînă se ocupă de afacerea lor. Cei doi au pus bazele unui business cu profuse cosmetice organice.

adi sina anca sereaadi sina anca serea

Artistul și soția sa au decis să deschidă împreună o afacere cu produse care să ajute oamenii. Astfel, cei doi au hotărât să facă produse cosmetice de calitate cu ingrediente naturale. În momentul de față, pentru Anca Serea și Adi Sînă, afacerea lor este cel mai important proiect.

Citește și:Anca Serea își dorește încă un copil, după ce și-a rezolvat problemele de sănătate:„Nu medicina clasică m-a ajutat'

Citește și:Cum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii:„Ei sunt tot ce mi-am dorit. Atunci când iubești nu ți se mai pare că faci un efort' / EXCLUSIV

Citește și:Inga și Andrei s-au certat la Mireasa. De la ce a pornit conflictul:„I-am reproșat multe, dar…'

Citește și:Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite:„Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

Ce afacere de milioane de euro au Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă din România. Cei doi și-au construit o familie minunată, iar acum au împreună o afacere de milioane de euro. Prezentatoarea Tv și Adi Sînă au decis să deschidă împreună o afacere care să le vină în ajutorul oamenilor. Mai exact, în urmă cu trei ani, cei doi soți au pus bazele unui business cu produse cosmetice organice.

Recent, Anca și Adi Sînă au vorbit despre afacerea lor, dar și câtă popularitate a căpătat business-ul lor. În ultima perioadă, Adi și Anca au scos un nou produs pe piață. „E un produs care a căpătat destul de multă popularitate și chiar putem spune că este un produs „cheie' în catalogul nostru. Între timp, am dezvoltat și alte produse.„, a declarat Adi Sînă pentru ego.ro.

Anca Serea: „Avem niște produse senzaționale”

Anca Serea este foarte încântată de noua sa afacere și se implică foarte mult în testarea tuturor produselor pe care le implementează. Recent, ea și soțul ei au scos pe piață un nou produs care conține substanțe naturale și organice. Prezentatoarea Tv este foarte mândră de business-ul ei.

Am făcut această colecție cu un producător italian care are cultură de aloe vera organică și de măslini. Au certificări organice, ceea ce este un lucru foarte important. Am făcut două produse. Un ser cu hialuronic și o cremă hidratantă cu aloe vera organică și cu măslini, cu hialuronic, cu moleculă mică. Foarte multe lucruri și foarte bune produse anti-aging, de hidratare, care pot fi folosite și de un ten sensibil, chiar și un ten cu probleme.”, a mai spus Anca Serea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton