Ce a răspuns Ioana Ginghină când Ruxi, fiica ei de 11 ani, a întrebat-o ce înseamnă sex și sex shop: ”A doua zi...”

 Stamen Diana
.

Ruxi, fetița Ioanei Ginghină, are 11 ani, iar la această vârstă curiozitățile sunt tot mai mari. Fiica vedetei a mers la mamei și i-a pus întrebări despre sex. Când a auzit ce a întrebat-o Ruxi, Ioana Ginghină a rămas surprinsă.

După divorț, Ruxi a rămas în grija mamei sale și locuiesc împreună în casă de lângă București. Într-o dimineață, Ruxi a mers la mama ei și a întrebat-o ce este un sex shop, iar a doua zi a întrebat-o ce este sexul. Când a auzit întrebările pe care le-a primit din partea fetiței sale de doar 11 ani, Ioana Ginghină a intrat puțin în panică, însă a reușit să-i explice în mare despre ce este vorba.

Ioana Ginghină discută orice cu Ruxi, iar cele două pe lângă mamă și fiică sunt și cele mai bune prietene. Ioana Ginghină a mărturisit că fetița ei o pune adesea în situații stânjenitoare.

Ruxi mă pune acum în tot felul de situații stânjenitoare, pentru că vine cu tot felul întrebări. A fost foarte drăguță într-o dimineață și m-a întrebat ce este sex shop. Am întrebat-o de unde știe și a zis că scrie peste tot, apoi m-am calmat. I-am zis că îți mai cumperi un maiouț mai sexy, un chilot ca să te vadă iubitul. A doua zi m-a întrebat despre sex. Îi zic eu cumva că se iau oamenii în brațe, că se dezbracă, iar atunci a întrebat de ce îți mai cumperi hainele alea.

Ioana Ginghină

Ruxi e curioasă dacă Ioana Ginghină are iubit

După ce a divorțat de tatăl fetiței sale, Ioana Ginghină nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Vedeta a mai ieșit la întâlniri, însă nimic serios până în acest moment. Ruxi, fetița actriței, este foarte curioasă să afle dacă în viața mamei sale există un alt bărbat.

Ea este acum foarte curioasă pentru că este mare. Mă întreabă dacă am iubit, de fapt mă întreabă dacă m-am mai pupat cu altcineva de când m-am despărțit de tati. Încerc să evit discuțiile până va veni acel om cu care va deveni ma serioasă treaba.

Ioana Ginghină

Citește și: Ioana Ginghină nu se mai înțelege cu fiica ei!”N-am crezut că se va schimba peste noapte”

FOTO: Facebook

Ioana-Ginghina-si-fiica-eiIoana-Ginghina-si-fiica-ei
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton