Anunțul făcut de Gabriel Cotabiță, la trei ani de la nunta cu Alina, femeia care i-a fost alături în cele mai grele momente

 Lixandru Livia
.

Gabriel Cotabiță și Alina sunt împreună de șase ani, iar în urmă cu trei ani, cei doi au făcut nunta. De atunci, formează unul dintre cele mai discrete cupluri, iar aparițiile lor în public sunt destul de rare. Astăzi, soția artistului își aniversează ziua de naștere, așa că acesta a surprins-o cu un mesaj emoționant.

Gabriel Cotabita si DeliaGabriel Cotabita si Delia

Gabriel Cotabiță a postat pe contul de socializare, un mesaj emoționant, în care îi muțumește soției lui, pentru tot. De asemenea, acesta a asigurat-o de iubirea lui necondiționată.

„Astăzi e ziua Alinei, cea care îmi stă de câțiva ani aproape cu inima şi sufletul! La mulţi ani! Şi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine! Te iubesc necondițiomat”, a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Artistul a decis să se însoare când a ieşit din comă

Alina a fost alături de Gabriel Cotabiţă în cele mai grele momente ale lui, de nouă ani încoace, inclusiv atunci când a fost la un pas de moarte, în 2015. Tânăra i-a demonstrat mereu ca îl iubeşte necondiţionat şi de acest lucru s-a convins şi artistul, care a cerut-o de nevastă imediat ce a ieşit din comă, chiar de ziua ei, în 2016.

„Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia asta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată bine’, a mărturisit Gabriel Cotabiţă într-un interviu la momentul acela.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton