Ce a răspuns Florin Călinescu la întrebarea dacă are iubită: "Dacă e dragoste..."

 Miniosu Alexandra
.

Florin Călinescu a oferit un răspuns surprinzător atunci când a fost întrebat dacă are iubită. Fostul jurat de la Românii au talent și Micutzu au avut un dialog spumos în cadrul unui podcast de pe YouTube. Cel dintâi a scos la iveală detalii inedite din viața lui personală, deși până acum a păstrat discreția în privința ei. Iată cum a arătat discuția dintre cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu nu s-a sfiit și a răspuns imediat când a fost întrebat dacă are sau nu iubită. Omul de televiziune a fost invitat recent în cadrul podcastului lui Micutzu de pe YouTube. Cu acest prilej, fanii au aflat mai multe amănunte nebănuite din viața privată a fostului jurat de la Românii au Talent. Nu a ezitat să vorbească nici despre viața amoroasă, spunând, în glumă, cum e cu relațiile la o vârstă mai înaintată.

florinflorin

Florin Călinescu a fost o prezență de neuitat în podcastul lui Micutzu. La un moment dat, cel din urmă l-a întrebat deschis dacă există sau nu o persoană specială în viața lui. Fără rețineri, fostul jurat de la Pro TV i-a dat replica și l-a lăsat mut de uimire.

Citește și: Pentru ce meserie s-a pregătit Florin Călinescu înainte de televiziune! Visul i s-a năruit brusc:„Acolo s-a terminat totul'

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:”În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii”/ EXCLUSIV

Citește și: Sissoko, fostul concurent Masterchef, a murit de COVID-19.A fost găsit decedat în casă

Citește și: Ioana Năstase, mesaj cu totul neașteptat în miez de noapte:„Răbdarea mea a luat sfârșit!'

Ce a răspuns Florin Călinescu la întrebarea dacă are iubită

Omul de televiziune a fost întrebat direct de Micutzu dacă are sau nu „o gagică'. Printre altele, Florin Călinescu a susținut că la vârsta lui lucrurile devin mai complicate pe plan amoros.

„Florin Călinescu: Am o gagică acum, începem joi și terminăm prin februarie.

Micutzu: Relația?

Florin Călinescu: Vorbim de relații aici?

Micutzu: Păi, nu știu, ați zis că aveți o gagică…

Florin Călinescu: Stai, stai. Mi s-a pus în junghi. E complicat la vârsta asta, sexul nu mai este… dacă nu ai dragoste, sex… știi cum e. Dacă e dragoste, te gândești, fugi despletită… De ce râzi, mă? Eu recunosc când sunt îndrăgostit, am o perucă de la Tanti Florica', așa a arătat dialogul dintre ei, conform playtech.ro.

În continuare, Florin Călinescu a oferit și alte răspunsuri, folosindu-se din nou de simțul umorului bine dezvoltat pe care-l are. El a glumit pe seama relațiilor pe care le au oamenii mai în vârstă. A spus, în glumă, că între bătrâni conversațiile sună cam așa: „Ce mai faci, mai trăiești?'.

Florin Călinescu, invitat în podcastul lui Micutzu

Florin Călinescu a mai povestit că o femeie de care a vrut la un moment dat să se apropie de o femeie și a constatat că avea un corp foarte bine lucrat la sală.

„Florin Călinescu: Dacă mă mai sună și îmi spune: ‘Te-am văzut la televizor aseară. Ce mai faci, mai trăiești? Conversațiile la noi bătrânii sunt:Ce mai faci, mai trăiești?. Hai să vedem. În timp ce pleci spre Focșani zici ‘Văd lumânări, flori la poartă. Ce se întâmplă? Păi, doamna Matilda. Și dai replica prostului.

Micuțzu: Păi ieri am vorbit cu ea.

Florin Călinescu: Am dat să mă apropii de una, ea 55, întreținută, fără copii, merge la sală. Parcă luam în brațe niște gantere combinate cu niște extensoare, numai fibră, numai mușchi.', a continuat conversația dintre Florin Călinescu și Micutzu.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton