Ce a pățit Constantin Enceanu la filmările videoclipului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian: „Mi s-a făcut pielea de găină”

 Dumitrache Laura
.

Ce a pățit Constantin Enceanu la filmările videoclipului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian. Constantin Enceanu a înregistrat o piesă în memoria regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. În ziua în care a împlinit 58 de ani, intepretul de muzică popușară a anunțat că i-a dedicat o melodie prietenului său care s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021. Recent, Constantin Enceanu a filmat videoclipul piesei, mărturisind că a avut parte de momente paranormale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit Constantin Enceanu la filmările videoclipului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian. Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian au fost buni prieteni, dar și parteneri de scenă. Cei doi au susținut numeroase concerte împreună, iar moartea cântărețului l-a îndurerat pe Constantin Enceanu. În memoria sa, cântărețul de muzică populară a lansat o piesă emoționantă.

Constantin Enceanu si Petrica Mitu StoianConstantin Enceanu si Petrica Mitu Stoian

Vestea tragică a morții lui Petrică Mîțu Stoian l-a întristat teribil pe Constantin Enceanu. Vreme de câteva luni,artistului i-a fost greu să vorbească despre cel mai bun prieten. Piesa numită „Petre al nostru nu mai cântă' rememorează toate stările pe care cei doi prieteni le-au trăit împreună pe scenă.

Citește și: Ce s-a întâmplat la parastasul de 6 luni pentru Petrică Mîțu Stoian!Ce a găsit Steliana Sima în camera artistului

Citește și: Cine va moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian:„S-a dezbătut succesiunea'

Citește și: Cristiano Ronaldo a postat o nouă fotografie cu fiica sa!A făcut furori pe rețelele de socializare

Citește și: Leon, fiul lui Kamara, va fi operat din nou:”I-aș da picioarele mele…”

Ce a pățit Constantin Enceanu la filmările videoclipului dedicat lui Petrică Mîțu Stoian

Dincolo de colaborarea pe plan profesional, între Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian a existat o prietenie strânsă. Cei doi au trăit împreună momente de neuitat pe scenă, cântând împreună și bucurând oamenii cu piesele lor. În memoria regretatului artist, Constantin Enceanu a lansat o piesă intitulată „Petre al nostru nu mai cântă'. Recent, interpretul de muzică populară a filmat videoclipul piesei, declarând că a trăit câteva momente paranormale. Constanti Enceanu a vrut ca totul să iasă perfect și a filmat videoclipul în comuna natală a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a declarat că aceste întâmplări i-au dat fiori pe șira spinării.

Eu am gândit și clipul, absolut tot. Am zis că merg la Izverna și filmez prima strofă exact cum intru în sat. Am filmat munții, am filmat Podul lui Dumnezeu. Am vrut să filmez ultima strofă la mormânt, să spun că îmi pare atât de rău pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Petre, însă n-am cântat eu, ci am vrut să transmit doar prin gesturi ce gândeam eu.Am avut și o întâmplare stranie. Am filmat la morile de apă, la intrare în Izverna, de trei ori. De fiecare dată, la ultima strofă, s-a auzit un vuiet al pădurii. Se forma mereu un curent și mi se făcea pielea de găină! Cred că e o legătură cu lumea de dincolo, altfel nu-mi explic! De ce neapărat la a patra strofă?', a povestit Constantin Enceanu pentru wowbiz.ro.

Constantin Enceanu a filmat videoclipul de trei ori

Constantin Enceanu este o persoană perfecționistă, iar atunci când vine vorba despre muzică, artistul vrea ca totul să iasă ca la carte. Interpretul de muzică populară a înregistrat de trei ori videoclipul piesei dedicate lui Petrică Mîțu Stoian.

Artistul de muzică populară suferă foarte mult în urma morții prietenului său, iar această melodie îi mai alină suferința. Compoziția melodiei dedicată regretatului artist Petrică Mîțu Stoian a durat aproximativ o lună, iar videoclipul a fost filmat într-o singură zi.

Constantin Enceanu, piesă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a trecut cu greu peste moartea interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian. Pe 16 februarie, în ziua în care a împlinit 58 de ani, Constantin Enceanu a anunțat că lansează o piesă închinată în amintirea prietenului său.

'Nu întâmplător am ales s-o postez cu o zi înainte de ziua mea de naștere. Multă lume mă întreba pe cand o melodie în memoria lui Petrica, unii chiar îmi reproșau. Nu e chiar așa ușor să faci o melodie, trebuie s-o treci prin filtrul sufletului. Alaltăieri când am înregistrat-o, mi-a fost foarte greu, am reluat-o de vreo cinci ori pentru că îmi dădeau lacrimile la a patra strofă. Eu am scris versurile, sunt trăirile mele acolo', a declarat Constantin Enceanu, relatează click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton