Ce a făcut văduva lui Sebastian Papaiani, în ziua în care actorul ar fi împlinit 86 de ani: „Am decis să duc până la capăt…”

 Borcilă Andreea
.

Ce a făcut văduva lui Sebastian Papaiani, în ziua în care actorul ar fi împlinit 86 de ani. La șase ani de la moartea lui, Marcela Papaiani a făcut un gest emoționant, așa cum obișnuia să-l surprindă pe fostul ei soț. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, din care a rezultat și un fiu. Iată ce a declarat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Sebastian Papaiani s-a stins din viață, pe data de 27 septembrie 2016. El fusese internat, de urgență, încă din luna mai, pe secţia de neurologie de la Spitalul Universitar din București. Actorul, care a jucat atât în drame, cât şi în comedii, își sărbătorise ultima zi de naștere pe 25 august, împlinind 80 de ani.

sebastian-papaiani-8sebastian-papaiani-8

La șase ani de la moartea sa, văduva regretatului actor, rude, dar și oamenii de rând nu l-au uitat, astfel că îl comemorează în fiecare an.

Citește și: Văduva lui Sebastian Papaiani, confesiuni emoționante la 5 ani de la decesul actorului:„Îl visez săptămânal de două-trei ori'

Citește și: Radu și Andreea de la Mireasa vor avea o fetiță.Numele inedit pe care l-au ales

Citește și: Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista:”Nu mă simt bine”

Ce a făcut văduva lui Sebastian Papaiani

Sebastian Papaiani ar fi împlinit 86 de ani, pe data de 25 august 2022. Văduva regretatului actor a făcut un gest emoționant, în memoria celui care i-a fost soț, dar și tatăl fiului lor. Într-un interviu pentru Impact, Marcela Papaiani a povestit că a cântat puțin la acordeon, așa cum obișnuia să-l surprindă pe actor, pe vremea când trăia. Chiar dacă nu a apucat să mai ajungă la cimitir, atât ea, cât și vecinii de la bloc îl comemorează, cum se cuvine, pe Sebastian Papaiani.

„Mai mereu sărbătoream ziua lui de naștere doar între noi. De cele mai multe ori ne retrăgeam la casa noastră de vacanţă din Gruiu, din zona Snagovului, şi petreceam împreună. Sau în cadrul familiei mai lărgite, dacă fiul meu și ai săi erau pe acasă. Dar obișnuiam să-i cânt în fiecare an, pe 25 august, la acordeon. Atât cât mă pricepeam! Era foarte încântat de gestul meu!

N-am mai reușit în ultima vreme să ajung la el, la cimitir. A fost mai întâi pandemia, apoi s-au ivit alte probleme. Dar mă reculeg în fața plăcii comemorative pe care am instalat-o la intrarea în blocul nostru, aflat pe 13 Septembrie, lângă Hotelul Marriott. Primăria nu a reușit să facă acest gest, așa că am decis să duc până la capăt povestea asta, și cu ajutorul unor prieteni. Până azi aflu că taximetriștii din București îl numesc tot blocul lui Papaiani, cum îi spuneau cât mai trăia soțul meu. Vecinii îi pun regulat flori, iar cel de la parter i-a plantat chiar mai multe flori preferate. E plăcut să ai parte de asemenea momente!', a precizat Marcela Papaiani.

Văduva lui Sebastian Papaiani: „Încă e lângă mine'

„Încă îl visez des! Încă e lângă mine, într-un fel, greu de explicat! Nu reușesc să mă uit la filmele lui, în care a jucat. Nu o fac fiindcă îmi trezesc amintiri, multe dureroase. Fiindcă eu știu povestea din spatele fiecărei pelicule în care a jucat, cu tot felul de amintiri de la filmări, pe care publicul nu le va afla niciodată!', a mai povestit ea, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton