Ce a descoperit Anca Serea după ce a umblat în telefonul lui Adi Sînă: "Chiar nu e frumos"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a descoperit Anca Serea după ce a umblat în telefonul lui Adi Sînă. Anca Serea și Adi Sînă, fostul membru Akcent, vor celebra anul acesta opt ani de căsnicie, însă de-a lungul timpului au existat și momente de neîncredere în relația de cuplu. Anca Serea a recunoscut la „Vorbește Lumea” că a verificat telefonul lui Adi Sînă, dar a renunțat la acest obicei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce a descoperit Anca Serea după ce a umblat în telefonul lui Adi Sînă. Adi Sînă, 45 de ani, și Anca Serea, 42 de ani, formează un cuplu armonios și împreună au șase copii. Prezentatoarea a recunoscut la emisiunea „Vorbește Lumea” că din relația lor nu a lipsit gelozia. Anca Serea a recunoscut că avea obiceiul să verifice telefonului partenerului ei, Adi Sînă, însă, în timp a realizat că nu este un gest sănătos pentru un cuplul.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2016_10_15600765_2-sina-sereahttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2016_10_15600765_2-sina-serea

Ce a descoperit Anca Serea după ce a umblat în telefonul lui Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă au fost invitați la emisiunea „Vorbește Lumea”, unde au povestit câteva întâmplări din relația lor. Soția lui Adi Sînă a făcut o mărturisire pe care puține femei ar îndrăzni să o facă în fața partenerului, în direct, la TV. Anca Serea a recunoscut că a umblat prin telefonul lui Adi Sînă, în urmă cu câțiva ani, dar între timp, a renunțat la acest obicei.

Citește și: Anca Serea a împlinit 42 de ani: „În această cifră s-au adunat bucurii și tristeți, reușite și eșecuri…”. Cum a surprins-o Adi Sînă la miezul nopții

Citește și: „Îmi scrie mesaje deocheate. Când suntem singuri în intimitatea noastră…”. Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie

Citește și: Silviu Prigoană, replică ironică la adresa Adrianei Bahmuțeanu, după ce l-a numit „dominator': „Fiecare e înregistrat cu o anumită cantitate de minte'

Citește și: „Un om bun și rău deopotrivă. Amintiri frumoase nu prea am'. Cum s-a înțeles Ioana Tufaru cu tatăl ei. Dan Tufaru ar fi împlinit astăzi 79 de ani

Lili Sandu: Întrebare capcană! Cine controlează mai des telefonul celuilalt?

„Acum, sincer, eu nu-l controlez niciodată sau mă rog, îl controlam acum ani de zile, dar m-am lecuit, mulțumesc. M-am lecuit pentru că nu e elegant, adică de ce aș face asta, chiar nu e frumos.

Shurubel: Tu să nu crezi asta, Adi!', a fost conversația din cadrul emisiunii TV, la care au fost prezenți Anca Serea și Adi Sînă.

Anca Serea a recunoscut că există tensiuni în mariajul cu Adi Sînă

Adi Sână și Anca Serea s-au căsătorit în 2015 și împreună au șase copii, dintre care doi sunt dintr-o relație anterioară a prezentatoarei cu Filip Poplingher. Anca Serea a relatat că mariajul cu Adi Sînă nu a fost numai lapte și miere și că au existat momente tensionate, pe care au reușit să le depășească cu răbdare și înțelegere reciprocă.

„ Cred că în ultimii doi ani atât eu, cât și Adi ne-am maturizat foarte mult și chiar dacă mai greșim uneori, pentru că a greși e omenește, cred că ce ne ține împreună e faptul că avem o familie atât de frumoasă, că încă ne mai iubim mult și că mai există pasiunea aia. Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul', a mărturisit Anca Serea, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton