Cu ce se ocupă Catrinel Sandu, la 13 ani după ce s-a mutat în America: „Lucrez de dimineața până seara”

 Lupescu Anca
.

Catrinel Sandu s-a stabilit în America de mulți ani. Vedeta a părăsit România și a decis să se mute peste Ocean, acolo unde și-a făcut o nouă viață. Ea a fost căsătorită cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, împreună cu care are două fetițe, Sara și Lara. După divorțul de acesta, Catrinel Sandu și-a refăcut viața alături de Steve Schroeter, care este medic stomatolog.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Catrinel Sandu și Steve se înțeleg de minune. Bărbatul mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară. Recent, Catrinel Sandu a vorbit despre viața din America.

Este una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Acolo predau, lucrez în fiecare zi, de dimineață până seara. Am foarte multe rezultate frumoase, foarte multe spectacole. Din păcate, în această perioadă totul este online. Eu merg fizic la școală, predau, dar toate spectacolele și evenimentele noastre se țin online. Dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Sunt foarte fericită', a povestit Catrinel Sandu.

Vedeta a vorbit și despre partenerul său; Steve este un doctor stomatolog foarte bun. Asta nu o spun eu că este soțul meu, dar are o reputație foarte bună aici, în Sarasota. Este în business de peste 20 de ani. Este un om extraordinar, care ajută pe toată lumea', a afirmat ea.

Catrinel Sandu a povestit că divorțul de Gabriel Trifu a fost cea mai grea perioadă din viața ei.

Catrinel-Sandu-și-Steve-Schroeter-7Catrinel-Sandu-și-Steve-Schroeter-7

„Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat', spunea vedeta.

Catrinel Sandu și-a cumpărat casă de 200.000 dolari, în SUA

Catrinel Sandu a trecut printr-o perioadă oribikă. Frumoasa dansatoare a fost părăsită de soțul ei, tenismenul gabriel Trifu. Soțul ei o înșela, iar mai apoi a rămas și singură cu doi copii. La scurt timp însă nenorocirea a lovit în familia ei, din nou.

Tatăl dansatoarei s-a stins din viață, iar viitorul parcă nu îi mai aducea nimic, dar nu a fost așa. Catrinel Sandu iubește din nou și o duce foarte bine, în Statele Unite ale Americii. În plină pandemie de coronavirus, când în SUA au fost înregistrați peste 40 de milioane de șomeri, Catrinel Sandu a făcut un anunț pe rețelele de socializare care i-a bucurat pe fanii săi.

Citește și:

Walter Zenga, un nou atac la adresa soției, în plin proces de divorț: „Aș vrea să șterg 2020 din viața mea. Cel mai rău e atunci când ești dezamăgit'

Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului: „Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii'

Scandal sexual într-una dintre cele mai bogate familii din lume! Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul cu 1,3 milioane de dolari pentru a păstra secretul idilei lor

Blondina și-a cumpărat casa visurilor ei, împreună cu noul său soț, Steve Schroeter, medic stomatolog, alături de care viața ei a devenit prosperă. Cei doi s-au pozat foarte mândri în fața noii lor case, din  complexul rezidențial TPC Prestancia, situat în Sarasota, Statele Unite ale Americii.

Proprietatea pe care o puteți vedea în Galeria Foto este evaluată la peste 200.000 de dolari: 'Am reușit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-am luat casa visurilor noastre', a scris Catrinel pe conturile sociale. Iar mama ei, Mia, a adăugat: 'O casă de vis, într-un cartier superb, ca-n filmele americane!'. 


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton