Au lăsat scena și au îmbrăcat uniforma medicală! Artistele care s-au implicat în lupta anti-COVID-19: "Nu pot sta acasă"

 Cica Cristina
.

Suntem în plină pandemie de coronavirus și, în mijlocul atâtor evenimente nefericite, mai există speranță. Un exemplu îl constituie artistele care au decis să lase scena în favoarea meseriei din domeniul medical.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Din pricina pandemiei de coronavirus multe concerte și evenimente au fost anulate, mulți artiști protestând și fiind nemulțumiți de restricțiile impuse.

Totuși, mai există și excepții! Artiste care au lăsat microfonul și petrecerile și au îmbrăcat halatul alb, pentru a sări în ajutorul pacienților și celorlalte cadre medicale.

„Doctor de suflete” și nu numai…

Corina Elena Badea este o artistă care nu se axează doar pe vindecarea sufletului, ci face tot posibilul pentru a vindeca și trupul. Solista care a cucerit cu talentul său nu se sfiește să îmbrace halatul alb. Vedeta este medic primar de medicină internă la Spitalul Județean de Urgență din Tulcea.

Corina Elena Badea este compozitoare, poetă, chitaristă, pianistă și pictoriță, artista debutând pe scena muzicală în urmă cu 16 ani, potrivit Libertatea.

Are un talent desăvârșit, lucru care l-a arătat pe scenă, însă a decis să schimbe hainele de scenă cu echipamentul de protecție medicală, luptând în prima linie împotriva virusului care a făcut ravagii în lume: 'Eu nu pot sta acasă, sunt cadru medical', a transmis ea.

A renunțat la muzică pentru a avea grijă de pacienți

Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, a debutat ca solistă de muzică ușoară, dar muzica a rămas la stadiul de hobby. Acum este medic de familie și se ocupă de zeci de pacienți.

Ultimul album lansat a fost  'Lacrimi pe nisip', în urmă cu 21 de ani. La capitolul noi realizări se încadrează, însă, o teză de doctorat în medicină.  De asemenea, a mai terminat și un master în 'Ingineria Sistemelor' la Universitatea Politehnică, dar și un master în psihologie la Universitatea Hyperion.

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:„Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu'. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluiri în premieră despre modul în care a rămas însărcinată:„Am apelat la fertilizarea in vitro!'

Citește și: Letiția Moisescu este însărcinată cu gemeni.Solista de muzică populară a născut prima oară acum cinci luni

Citește și: Se întâmplă în România!Sex nebun în secţia de Terapie Intensivă, unde sunt trataţi bolnavii de COVID-19

Ia românească vs halatul alb

Viorica Chiurciu este cunoscută ca solistă de muzică populară. Ceea ce publicul nu știe este că este și cercetător farmaceutic.

S-a implicat temeinic în lupta împotriva noului coronavirus, fiind în spatele creării mai multor medicamente românești, de uz uman și veterinar. A fost un real sprijin pentru bolnavii de COVID-19 în calitate de inovator în domeniul imunologiei umane.

catalin_crisan_cu_familia_5966_3catalin_crisan_cu_familia_5966_3

'Oamenii mă întreabă dacă există momentan un medicament care să îi poate feri de coronavirus. În afara tratamentelor imunologice dezvoltate și în România, singurul 'tratament' ce, momentan, ne poate feri de virus este izolarea la domiciliu pe cât posibil.

Cât de curând cercetarea biofarmaceutică va triumfa. Se va identifica și un tratament poate chiar înaintea apariției vaccinului, și in cazul Covid 19', ne spune cu optimism specialistul român„, a transmis Viorica Chiurciu.

Viorica Chiurciu și-a petrecut 30 de ani în laboratorul medical. Soțul ei a fost dr. Ing. Chimist Constantin Chiurciu, somitate în domeniul cercetării farmaceutice, care a încetat din viață anul trecut. Viorica și Constantin Chiurciu au reușit să pună pe picioare mai mulți artiști cunoscuți din pricina surmenajului profesional sau după diverse intervenții medicale, potrivit money.ro.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton