„Sunt sub tratament. Un specialist m-a diagnosticat cu...”. Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei

 Radulescu Ruxandra
.

Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei. După despărțirea dificilă de Marius Elisei, Oana Roman a acuzat-o pe sora ei, Catinca, că nu o vizitează deloc pe mama lor, Mioara Roman. Catinca Roman a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o afecțiune serioasă, de aceea nu s-a putut deplasa la centrul unde este internată mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei. Familia Oanei Roman trece prin momente dificile. Influencerița i-a reproșat surorii sale, Catinca, că nu o vizitează deloc pe mama lor, Mioara Roman, care este internată într-un centru din Snagov. Sora Oanei Roman a simțit să răspundă la astfel de acuzații și a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă. Totul s-a întâmplat după ce tatăl Catincăi Roman a murit, iar vedeta intrat într-o depresie severă, care necesită tratament.

femeile-roman-animal-xfemeile-roman-animal-x

Catinca Roman explică de ce nu a vizitat-o pe Mioara Roman la azil, după acuzațiile Oanei

Catinca a simțit nevoia să răspundă acuzațiilor venite din partea surorii ei, Oana Roman, potrivit cărora nu vrea să-și viziteze mama. Catinca Roman a explicat motivul pentru care nu a fost în stare să o viziteze pe mama ei, Mioara Roman, care este internată într-un centru de lux din Snagov. Sora Oanei Roman a menționat că se află sub tratament medicamentos pentru depresie și că nu se poate urca la volan pentru a-și a ajunge la mama ei, în afara Bucureștiului.

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific’. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: „Deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată'. Oana Roman, ironie la adresa lui Marius Elisei, după despărțire

Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul.

M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie', a dezvăluit Catinca Roman, pentru Click!.

Catinca Roman a fost foarte afectată de moartea tatălui ei, Iosif Zilahy

Catinca Roman a dezvăluit că moartea tatălui ei anul trecut, Iosif Zilahy, a marcat-o profund și a fost diagnosticată cu depresie severă. Sora Oanei Roman a mărturisit că nu a putut să mai stea singură acasă, așa că s-a mutat o perioadă la fiica ei, Călina.

„Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot sa conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastiele așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect.

Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd ca nu am de ce. Pentru mine familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare', a mai explicat Catinca.

Ce i-a reproșat Oana Roman Catincăi

Oana Roman obișnuiește s-și țină fanii la curent cu ce anume se întâmplă în viața ei. Influencerița a împărtășit, în urmă cu ceva vreme, faptul că sora ei, Catinca, nu a mai vizitat-o pe mama lor la azil. Oana a menționat că sora ei, Catinca Roman, nu vine deloc să își vadă mama.

Nu a fost o zi perfectă. Mama mi-a rupt inima. M-a întrebat de ce nu vine Catinca. Asistenta mi-a povestit că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca, după fiica ei.’,a povestit Oana Roman în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton