"Eram convinsă că fac infarct". Amalia Enache a fost operată de urgență. Ce a pățit prezentatoarea de la PRO TV

 Dumitrache Laura
.

Amalia Enache a fost operată de urgență. Amalia Enache, prezentatoarea știrilor Pro Tv, de la ora 19.00, a ajuns de urgență la spital. Vedeta a acuzat dureri cumplite, iar medicii au decis să o opereze imediat. Ulterior, Amalia Enache a revenit pe Facebook cu un mesaj în care își anunța fanii ce s-a întâmplat cu ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Amalia Enache a fost operată de urgență. Amalia Enache este una dintre cele mai îndrăgiste prezentatoare de știri de la Pro Tv. În dimineața zilei de joi, vedeta a fost transportată de urgență la spital, după ce a acuzat dureri cumplite. La scurt timp, medicii de la Spitalul Universitar de Urgență București au decis să o opereze de colecist.

amalia enacheamalia enache

Vedeta TV a aflat că trebuie să facă o intervenție chirurgicală pentru eliminarea bilei, iar la câteva ore de la operație, Amalia Enache a încercat să-și liniștească fanii de pe rețelele de socializare. În prezent, starea de sănătate a știristei este bună.

Citește și: Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță: „Pur și simplu! Mi-a dat…'

Citește și:Amalia Enache, surprinsă de cerințele neobișnuite ale fiicei sale: „Am rămas cu gura căscată”

Citește și:„N-am fost ușă de biserică. Ea o să îmi pună capacul la mormânt'. Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

Citește și:Alexandru Arșinel nu va fi omagiat Vasile Muraru, la 6 luni de la moartea lui, deși a promis. Fiul regretatului actor: „Nu ne-a mai căutat nimeni”

Amalia Enache a fost operată de urgență

Amalia Enache, în vârstă de 44 de ani, a trecut printr-o intervenție dificilă. Prezentatoarea de știri de la Pro TV a suferit o operație de colecist, după ce joi dimineață a ajuns de urgență la spital. Vedeta a acuzat dureri, iar medicii de la Spitalul Universitar de Urgență București au anunțat-o că va intra în operație. Vedeta a fost nevoită să treacă prin secțiile de gastrologie și cardiologie. După operație, știrista și-a anunțat fanii că se simte bine.

„Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirurgicală, colecistectomie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plina de recunoștință pentru medicul chirurg, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere.

Mulțumiri întregii echipe, au fost multi oameni care m-au examinat, de la camera de gardă, gastrologie, ecografie, cardiologie, dar si celor de la Ambulanța București. P.S.: Durerile sunt atât de atroce în aceasta criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct. Ne vedem curând, zic eu!', a spus Amalia Enache pe Instagram.

Amalia Enache trebuie să urmeze un regim

Amalia Enache a suferit o intervenție de colecistecomie, care presupune eliminarea veziculei biliare. Această operație apare în situațiile în care apar calculi biliari care blochează fluxul bilei. După o astfel de intervenție este necesar un repaus fizic, dar și un regim alimentar. Așadar, Amalia Enache trebuie să urmeze un regim și trebuie să evite efortul fizic.

Amalia Enache a slăbit 20 de kilograme din cauza problemelor de sănătate

În urmă cu câțiva ani, Amalia Enache a slăbit 20 de kilograme. La scurt timp după ce a născut-o pe fiica sa, știrista a slăbit deoarece se confrunta cu probleme de sănătate. Vedeta a declarat atunci că are afecțiune la tiroidă, motiv pentru care a pierdut în greutate.

Mănânc mai mult decât de obicei. Am pus foarte multă vreme asta pe seama alăptatului, pe seama somnului întrerupt. În sfârşit am aflat misterul. Nu este o veste foarte bună. Este o dereglare de tiroidă post-partum. Vestea bună este că am ajuns la greutatea din liceu. Vestea proastă e că nu prea am ce să fac în legătură cu asta. (…)  La mine a fost o întâmplare. Am slăbit pentru că aşa a vrut organismul meu să reacţioneze. Acum am 54 de kilograme. În sarcină luasem 15 kilograme, dar n-am plecat de la 54 de kilograme, ci de pe la vreo 60 de kilograme. M-am dus la 70 şi în sarcină. Am slăbit cam peste 20 de kilograme, cam aşa. ', a spus Amalia Enache în cadrul unei emisiuni tv, în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton