Cati, soția lui Adrian Minune și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce surpriză i-a făcut manelistul

 Sutiu Theodora
.

Cati, soția lui Adrian Minune și-a sărbătorit ziua de naștere. Ea a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani și, așa cum era de așteptat, manelistul i-a pregătit o surpriză de proporții pentru partenera lui de viață, în această zi cu totul deosebită. Femeia s-a confruntat anul acesta cu mai multe probleme de sănătate, dar acum se simte bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cati, soția lui Adrian Minune și-a sărbătorit ziua de naștere. Astfel, pentru a cinsti existența celei mai important persoană de pe această planetă, manelistul dat o petrecere de pomină la care au fost invitați membrii familiei dar și mulți prieteni.

cati-1-1cati-1-1

La ziua de naștere a lui Cati au participat zeci de persoane

Așa cum se poate observa și în galerie foto de mai sus, zeci de persoane au participat la aniversare. Soția a lui Adrian Minune a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar manelistul, extrem de mândru de petrecerea pe care a organizat-o, sărutând-o cu foc pe soția lui.

Karmen, Adriana și părinții lor au dansat până la răsăritul soarelui. Lăutarii au întreținut atmosfera tot acest timp. Toți cei prezenți la petrecere au filmat-o fără oprire pe Cati și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum se simte soția lui Adrian Minune, la două luni după ce s-a operat

Citește și: Focuri de armă la o nuntă unde a cântat Adrian Minune. Primele declarații ale manelistului

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu:„Se putea mai bine de atât’

Citește și: Drama cântăreței Elena Unc. O căsnicie toxică aproape a distrus-o:„Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe

Adrian Minune, la un pas să își piardă soția

Cati Simionescu, a suferit un accident vascular celebral provocat de un anevrism care a fost la un pas să îi pună capăt vieții. Din fericire, ea a fost operată de urgență în Turcia și acum starea ei este mult mai bună.

Artistul a fost alături de soția sa în toată această perioadă. Cântărețul de manele a dezvăluit că soția sa și-a revenit foarte bine după operație, dar trebuie să urmeze un tratament timp de cinci ani.

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile‘, a mărturisit manelistul, la „Xtra Night Show’.

Cati Simionescu avea și un anevrism cerebral

Soția lui Adrian Minune a suferit un accident vascular în somn, simptomele de amorțire, cât și faptul că nu își mai simțea o parte a membrelor inferioare și superioare fiind specifice acestei probleme de sănătate.

Cati Simionescu a fost, drept urmare, transferată la un spital din Turcia, unde a fost operată de urgență. În urma intervenției chirurgicale, i s-a descoperit și un anevrism.

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal’, a mai adăugat aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton