Vlad Gherman, declarație ironică despre noul iubit al Cristinei Ciobănașu: "Am ieșit la fotbal"

 Raiciu Adriana
.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să se despartă după o relație de mai bine de opt ani. Cei doi au dat anunțul printr-un videoclip, iar fanii au crezut că este vorba despre o glumă. Însă, actrița a surprins pe toată lumea, după ce s-a afișat cu un alt bărbat. Ce a spus Vlad Gherman despre noul partener al acesteia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La doar câteva luni după ce s-a despărțit de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a găsit alinarea în brațele unui tânăr. Ulterior, actorul a aflat și el despre relația fostei sale partenere de viață.

244135014_277307560749749_8487911692142789269_n244135014_277307560749749_8487911692142789269_n

Însă, de curând, Vlad Gherman a fost întrebat de internauți în ce relații se află cu noul iubit al Cristinei Ciobănașu. Iată ce răspuns i-a oferit fanului.

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:'În acest moment s-a spus ultimul cuvânt'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Ciobănașu a postat o fotografie cu Vlad Gherman după ce s-a aflat că are un nou iubit:„Suntem liberi să…’

Citește și: Cum a sărbătorit-o Victor Slav pe Sofia, de ziua ei.Ce a făcut Bianca Drăgușanu în tot acest timp

Citește și: Codruț de la Puterea dragostei, despre despărțirea de Alexandra:„Ea păstra legătura cu un băiat’

Vlad Gherman, declarație ironică despre noul iubit al Cristinei Ciobănașu

Mai exact, în secțiunea de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, Vlad Gherman a fost întrebat de un fan cum se înțelege cu Alexandru Mureșan, noul iubit al Cristinei Ciobănașu.

Actorul a decis să dea un răspuns ironic la întrebarea respectivă. Acesta a spus că a ieșit la un fotbal, la o bere cu actualul partener al artistei. Bineînțeles că a fost vorba de o glumă și acest lucru nu a avut loc.

Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?', le-a transmis, ironic, Vlad Gherman internauților.

În continuare, Vlad Gherman și-a deschis sufletul și a dezvăluit faptul că se gândește la o nouă relație, pentru că își dorește și el să fie fericit.

„Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că îmi doresc și eu să fiu fericit', a fost răspunsul actorului

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit

În luna februarie, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu anunțau despărțirea. După 9 ani de relație, cei doi artiști au ajuns la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri diferite.

„Am avut foarte mult timp la dispoziție, în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți și că ne dorim lucruri diferite', a mai spus Cristina Ciobănașu.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton