Gheorghe Turda dezvăluie câți bani câștiga Alexandru Arșinel în turneele din America: "Puteai să te întorci în România și cu mii de dolari"

 Oana Pantazi
.

Recent, Gheorghe Turda a povestit câți bani câștiga Alexandru Arșinel în turneele din America. Reputatul artist a rememorat perioada în care mergea peste hotare pentru a susține spectacole, alături de Alexandru Arșinel, Stela Popescu și alți mari artiști. Iată că dezvăluie despre sumele pe care le câștigau în acea perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Câți bani câștiga Alexandru Arșinel în turneele din America. Nu e un secret pentru nimeni că începutul anilor 2000 a fost o perioadă extrem de fastă pentru artiști care câștigau sume importante de pe urma turneelor din țară și din străinătate. Artistul Gheorghe Turda a povestit, recent, într-un interviu, că a avut ocazia de a merge de mai multe ori în turneu alături de Alexandru Arșinel și Stela Popescu și că sumele pe care le câștigau erau impresionante.

267449250_4966539313377186_4643928169337597004_n-5267449250_4966539313377186_4643928169337597004_n-5

Câți bani câștiga Alexandru Arșinel în turneele din America

Alexandru Arșinel și Stela Popescu au fost Regele și Regina Teatrului de Revistă, numărându-se printre cei mai iubiți actori autohtoni. Generații întregi au crescut cu scenetele lor, iar succesul de care se bucurau le-a adus și o mulțime de invitații de peste hotare. Gheorghe Turda, care i-a însoțit în câteva dintre turnee, a povestit câți bani câștigau artiștii la specacolele susținute în America.

Citește și: A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Alexandru Arșinel. Sicriul a fost depus la Teatrul Constantin Tănase, din București

Citește și: Ce spunea Stela Popescu despre relația dintre ea și Alexandru Arșinel: „Noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună”

Citește și: Ce spunea Alexandru Arșinel despre moarte: „Nu regret nimic, chiar dacă am greșit, am fost eu'

Citește și: Ce avere impresionantă avea Alexandru Arșinel și cine o moștenește

'De patru ori am fost în turneu în America, după anii 2000, alături de Stela Popescu și de Alexandru Arșinel, dar și de Marius Țeicu, Jean Constantin, Orchestra Radio, Horia Moculescu și de Mirabela Dauer. Stela și Arșinel aveau în America un succes imens, peste succesul altor artiști, nu exista termen de comparație. Din aceste turnee cu toții ne întorceam acasă, în țară, cu bani frumoși, după vreo lună de spectacole.

Depindea mult de înțelegerea cu impresarul, puteai să te întorci în România și cu mii de dolari. Între timp, au stricat însă piața de acolo maneliștii, și-au bătut joc de muzică, lumea nu îi suporta pe atunci', a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Gheorghe Turda: „Sandu era un om foarte corect, din multe puncte de vedere”

Reputatul interpret a avut numai cuvinte frumoase la adresa lui Alexandru Arșinel, dar nu a ascuns faptul că regretatul actor avea uneori un mod de a glumi care îi supăra pe ceilalți, menționând că partenera lui de scenă, Stela Popescu, reușea să calmeze lucrurile întotdeauna.

'Eu pot spune că prietenul ți-l cunoști la drum lung și la bani. Sandu, cum îi ziceam eu lui Arșinel, era un om foarte corect, din multe puncte de vedere, un om foarte drept, un om de o calitate umană extraordinară. Sandu mai făcea unele glume, cu care ne mai supăra, dar Stela Popescu îl punea mereu la punct. Arșinel mai avea ciudățeniile lui, miștouri, umor care nu plăcea la toată lumea.

Stela a ținut enorm la mine, îi regret pe amândoi, Dumnezeu să îi ierte și să îi odihnească în pace! Stela Popescu a zis cândva că dacă și-ar mai fi luat un alt soț, tot artist, l-ar fi preferat pe ardeleanul de Gheorghe Turda, care e un om extraordinar la drum', a mai spus Gheorghe Turda pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton