Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022. Ce zodii vor avea probleme

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022. Berbec

Apar multe cheltuieli neprevăzute, care îți cam dau bugetul peste cap. Nu ai de ales, așa că trebuie să te împrumuți de la o persoană apropiată. Spre finalul acestei perioade, apar mai multe drumuri de făcut, dar care te ajută să rezolvi niște probleme legate de casă.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie octombrie 2022. Taur

Ai parte de o perioadă de vis alături de partenerul de viață sau te bucuri de timpul petrecut alături de prieteni și de familie. Te relaxezi și te distrezi pe cinste, poate chiar vizitezi niște prieteni vechi. Spre joi sau vineri, este posibil să primești vești bune legate de bani.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie octombrie. Gemeni

Apar niște conflicte la locul de muncă, dar reușești să le aplanezi cu mult tact și răbdare. Cu toate acestea, nu îți place cum se desfășoară anumite lucruri. Le explici șefilor tăi ce decizii te deranjează și comunicați deschis ca să găsiți cumva o soluție mulțumitoare pentru toată lumea.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie octombrie 2022. Rac

Îți este dor să vezi oameni noi, să călătorești, să afli informații proaspete poate, chiar dintr-un domeniu care te-a pasionat multă vreme. Simți că te-ai plafonat și că rutina zilnică îți face rău. Ai nevoie să evoluezi mai mult personal și profesional.

Citește și: Zodiile care te mint în față și cele care îți spun adevărul

Citește și: Ce zodii sunt înșelate ușor de ceilalți

Citește și: Ce greșeală faci în dragoste în funcție de zodie

Citește și: Zodie octombrie. Ce zodie ești dacă te-ai născut în octombrie

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022. Leu

Pui la cale un plan cu cei dragi și vă uniți puterile ca să duceți la capăt un proiect important, care îți va îmbunătăți mult viața în următoarele luni. Te bucuri să vezi că atunci când este cu adevărat nevoie, ai în jurul niște oameni dispuși să te ajute cu adevărat.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie. Fecioară

Încerci să ajuți pe cineva drag și foarte apropiat, dar îți dai seama că orice ai face tu, nu ține cont de sfaturile tale. Poate a venit momentul să lași această persoană să se dea singură cu capul de pragul de sus, ca să își învețe cum trebuie lecția.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022. Balanță

Primești o veste foarte bună legată de un eveniment major din familie, o nuntă, un botez, poate chiar venirea pe lume a unui copil. Spre finalul săptămânii, o lași mai moale cu munca, pentru că te-a cam ajuns oboseala acumulată în ultima perioadă.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022. Scorpion

Porți niște negocieri strânse în legătură cu o propunere financiară tentantă. Cu toate că pare totul roz în aparență, acordă mai multă atenție detaliilor și gândește-te de două ori înainte să iei o decizie. Pune toate întrebările care îți trec prin minte înainte să dai un răspuns final.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie. Săgetător

Ai parte de noi provocări pe plan profesional, dar nu toate sunt și unele pozitive. Ți se pare că ți se pun în spate prea multe responsabilități față de cât ai putea tu duce cu adevărat, în timp ce unii colegi își ignoră atribuțiile, fără ca șefii să le reproșeze ceva.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie 2022. Capricorn

Dorul de ducă ți-a cuprins inima, așa că umbli în economii și pleci într-o călătorie doar pentru sufletul tău. Îți iei distanță ca să rămâi pentru o vreme doar tu cu gândurile tale. Îți trasezi niște planuri mai clare pentru ceea ce urmează în viața ta personală.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie. Vărsător

Reușești să scapi de niște probleme de sănătate și te odihnești mai mult. Începi să pui bani deoparte pentru că urmează o perioadă cu niște cheltuieli importante. Faci niște investiții care te vor ajuta foarte mult în viitorul apropiat.

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie. Pești

Planurile îți sunt date peste cap de niște evenimente neprevăzute, dar este foarte important să îți păstrezi calmul. Doar așa vei putea găsi mai rapid și mai ușor rezolvarea pentru problemele tale. În sfârșit, îți găsești și liniștea pe plan sentimental, spre finalul săptămânii.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton