Câți bani ar fi câștigat CRBL la Survivor. Suma este exorbitantă

 Dumitrache Laura
.

Câți bani ar fi câștigat CRBL de la Survivor România 2022. Faimosul a fost eliminat de la Survivor România din cauze medicale. CRBL s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar în ultimele zile acesta nu a mai intrat pe teren. Astfel, medicul a luat decizia ca artistul să părăsească competiția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

CRBL a părăsit competiția Survivor România 2022, după aproape trei luni de stat în jungla Dominicană. Cântărețul a rezistat săptămâni întregi pe insulă, chiar și în condiții extreme. Chiar și așa, multă lume se întreabă câți bani a primit CRBL de la Survivor România.

CRBL SI ELENACRBL SI ELENA

CRBL a fost emoționat și întristat în momentul în care a aflat de la prezentatorul emisiunii Daniel Pavel că este eliminat. Fostul Faimos a recunoscut că nu se aștepta la un asemenea deznodământ al participării sale.

Citește și: CRBL a fost eliminat de la Survivor.A părăsit concursul din cauze medicale

Citește și: Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor:”A scos la iveală ce era cel mai rău…”

Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu:„Nu îmi plac salatele'

Citește și: Mirela Vaida a plecat din platoul Acces Direct după ce i s-a făcut rău:”Este o femeie puternică”

Câți bani ar fi câștigat CRBL de la Survivor România 2022

La începutul acestei săptămâni, telespectatorii emisiunii Survivor România au avut parte de un șoc. CRBL, concurentul din echipa Faimoșilor a fost eliminat din motive medicale. Artistul s-a declarat șocat de deznodământul parcursului său la Survivor România 2022.

CRBL a fost concurent timp de 12 săptămâni, iar participarea sa din Republica Dominicană i-a adus o sumă considerabilă. Potrivit showblitz.ro, cântărețul ar fi negociat un contract pentru 4.000 de euro pentru fiecare săptămână pentru că în show. Așadar, CRBL ar fi obținut în jur de 48.000 de euro.

CRBL, dezamăgit pentru că a părăsit Survivor România

Daniel Pavel a anunțat la începutul acestei săptămâni că CRBL părăsește competiția Survivor România din cauza problemelor de sănătate. Artistul a fost vizibil emoționat și dezamăgit după ce a aflat că este eliminat.

Am început lupta acum mult timp alături de Faimoși și am crezut că astăzi vin să duc lupta Vulturilor alături de ei și că urmează să îmi revin. Într-adevăr, corpul meu nu a fost astăzi pe traseu, nu știu ce se întâmplă efectiv, degeaba i-am dat comenzi, nu am fost ascultat. Nu mă simt cel mai bine din lume, dar nici nu sunt pregătit să plec acasă pentru că am stat mult, am tras mult și am dorit mult să mă joc', a declarat CRBL la auzul veștii.

CRBL a părăsit Survivor România din cauza problemelor medicale

De aproximativ două săptămâni, CRBL nu a mai intrat pe traseele de la Survivor România 2022 din cauza problemelor de sănătate. Nu a fost alături de Vulturi, echipa lui, la primele jocuri, iar pe 18 aprilie a revenit pe traseu. Așadar, la sfatul medicilor, Daniel Pavel a făcut marele anunț.

„În această seară, unul dintre voi, în acest consiliu, părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la început în concurs și este CRBL. El părăsește Survivor din considerente medicale. În urma a ceea ce s-a întâmplat în joc, medicul a decis, după investigații suplimentare, că recuperarea necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele de la Survivor.', a anunțat prezentatorul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton