Câte operații estetice are Cătălin Botezatu, la 55 de ani: "Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru..."

 Dumba Gabriela
.

Câte operații estetice are Cătălin Botezatu? – este întrebarea care îi macină pe toți cei care sunt la curent cu aparițiile publice impecabile ale designerului. La 55 de ani, Cătălin Botezatu este mereu scos din cutie, este un exemplu de stil și eleganță, are un tonus de invidiat și un ten care i-ar face invidioși pe cei cu 20 de ani mai tineri. Prin urmare, haideți să vedem câte operații estetice are Cătălin Botezatu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși are 55 de ani, Cătălin Botezatu arată senzațional și din acest motiv se crede că are multe operații estetice menite să-i niveleze ridurile sau să-i ajusteze trăsăturile. Recent, designerul a făcut lumină în acest sens și a vorbit despre operațiile sale estetice.

564564

Câte operații estetice are Cătălin Botezatu la 55 de ani

În urmă cu câteva luni, Cătălin Botezatu a postat o imagine și ulterior a fost acuzat că și-ar fi făcut mai multe retușuri la față, însă el spune că adevărul este altul.

'Chiar acum o lună a m avut o «problemă» cu o poză pe care am postat-o și mi-au spus «ți-ai făcut operație estetică». Toată lumea a zis «ți-ai făcut operație estetică». Nu!', spunea Cătălin Botezatu atunci.

Ei bine, Cătălin Botezatu spune că nu a apelat până acum la ajutorul medicilor esteticieni.

'Deocamdată nu. Consider că nu am nevoie, așa consider eu, dar never say never (niciodată să nu spui niciodată). Dacă, în timp, mă voi șifona foarte tare și lucrurile vor arăta mai delicat, de ce nu?! Mici intervenții. Nici să exagerez, pentru că, cu siguranță, aș deveni penibil. Vârsta e vârstă, trebuie să ne-o asumăm', a spus designerul recent.

Acum câteva zile, Cătălin Botezatu a întărit afirmațiile și a susținut, încă o dată, că nu are nici o intervenție estetică.

Ați înnebunit cu intervențiile estetice?! Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut, deocamdată! Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei! Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic.

Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru că sunt brand ambasador al acestor ochelari și îmi stau și bine, degeaba comentează lumea! Am câteva riduri pe ici pe colo, dar sunt fine!', a declarat designerul pentru Click!.

Citește și:Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Citește și: De ce Silvana Rîciu ține pământ de la mormântul mamei sale lângă pat:„Părintele m-a sfătuit să fac asta’

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV:„Am fost buni prieteni…’

Botezatu spune că nu petrece nici pe departe ore în șir în fața oglinzii, nu de alta, dar nu prea are timp de ferchezuială.

„Câte ore stau în fața oglinzii? Păi, după ce-mi fac dușul, în maximum 5 minute, m-am îmbrăcat și am plecat!', a mai spus Bote.

Cătălin Botezatu nu are operații estetice, dar are implant de păr

Dacă operații estetice la nivelul feței spune că nu are, Cătălin Botezatu a trecut printr-un implant de păr, iar asta nu este un secret pentru nimeni.

'Am făcut o porțiune foarte, foarte mică de păr, acum vreau să-mi fac mai puternic, dar nu vreau să mă rad în cap, nu știu cum îmi stă', a spus Cătălin Botezatu pe YouTube, acum ceva timp.

'La un bărbat ridurile de expresie sunt sexy, sunt cărunt, am riduri de expresie', a mai spus Cătălin Botezatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton