Câte kilograme are Viviana Sposub. A slăbit spectaculos: "Am ajuns la..."

 Raiciu Adriana
.

Viviana Sposub este una dintre cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai Stil! De cele mai multe ori, vedeta reușește să aducă în fața publicului, dar și a juraților, momente și ținute extrem de bune. Însă, pentru că vrea ca totul să iasă perfect, se stresează mult și chiar spune că uită să mai mănânce. Câte kilograme a slăbit iubita lui George Burcea în ultima perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a intrat pe parcusul emisiunii la Bravo, ai Stil!, însă concurenta a reușit să se remarce imediat. A vinut cu ținute extrem de bune și a pregătit gale spectaculoase. Pentru că își dorește să iasă totul perfect, iubita lui George Burcea se stresează destul de tare.

vivana-sposubvivana-sposub

Astel, în ultima perioadă, a slăbit spectaculos, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Iată câte kilograme are la momentul actual.

Citește și: Care a fost testul suprem al relației dintre Viviana Sposub și George Burcea:„Să vedem dacă rezistăm…’ / EXCLUSIV

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează: „Eu mă aprind cel mai repede/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose.Legătura neștiută dintre el și Nea Marin

Câte kilograme are Viviana Sposub

Viviana Sposub a mai cochetat cu televiziunea înainte să participe la Bravo, ai Stil! A lucrat la Antena1, iar apoi a putut fi văzută la emisiunea Vorbșete lumea, de la Pro TV. Ei bine, concurenta a reușit să se facă imediat plăcută publicului, la emisiunea stilistică.

A încercat să vină cu ținute cât mai bune și să pregătească momente inedite. De multe ori i-a ieșit, însă au mai existat și situații în care nu a fost atât de inspirată. Pentru că și-a dorit să dea tot ce are mai bune, s-a stresat foarte mult.

A ajuns să nu mai mănânce și să aibă doar o masă pe zi, care este de obicei seara. Astfel, de la 57 de la kilograme a ajuns la 50, într-un timp destul de scurt.

Vedeta le-a spus internauților că nu vrea să rămână la această greutate și speră că lucrurile să revină la normal după terminarea competiției.

„Se vede ca am slabit atat de mult si da, am ajuns la 50 sau sub 50. Secretul e ca nu am reusit sa mananc foarte mult in perioada asta si am fost foarte stresata. Mananc doar o data pe zi si asta se intampla doar seara si probabil de asta. M-am agitat asa tare si am fost stresata. De asta am slabit, dar sper sa imi revin. Nu vreau sa raman asa.”, a spus Viviana Sposub, pe Instagram.

Ce va face după terminarea emisiunii

Pe contul său de Instagram, iubita lui George Burcea a mai fost întrebată și de planurile pe care și le-a făcut pentru perioada de după emisiune. Vedeta spune că a primit mai multe proiecte, însă nu s-a decis dacă să le accepte sau nu.

„Am primit cateva intrebari despre ce voi face dupa, de proiecte, de planuri…ideea e ca in domeniul asta, totul este incert, dar ma bucur ca dupa acest proiect, au venit tot felul de propuneri. Inca nu este nimic contretizat, adica nu va pot da acum o veste. Sper sa va spun ce se intampla cu viata mea dupa Bravo, ai stil! pentru ca da, exista viata dupa aceasta competitie si sper sa fiti alaturi de mine si sa ma sustineti pe mai departe.Imi doresc sa continui in televiziune, pentru asta m-am pregatit si asta imi place foarte mult. Mi-as dori si sunt in lucru pentru un proiect muzical avand in vedere reactiile voastre din Galele unde am cantat.”, mai spune concurenta de la Bravo, ai Stil!.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton