Cătălina Ponor este însărcinată prima oară: "Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea"

 Dumitrache Laura
.

Cătălina Ponor este însărcinată. Celebra gimnastă este în culmea fericirii. Cătălina Ponor va deveni mamă pentru prima oară. Marea veste a fost dată chiar de ziua ei de naștere, la doar două luni de când s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu. A postat în mediul online mai multe imagini, în una dintre ele e surprinsă în brațele soțului ei, în timp ce țin mâna pe burtică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Ponor trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. La doar două luni de când s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu, fosta gimnastă a anunțat că este însărcinată. Sportiva va aduce pe lume primul ei copil. Anunțul că vor deveni părinți a fost făcută de către sportivă, chiar de ziua ei de naștere.

catalina ponor gravidacatalina ponor gravida

Tripla campioană la gimnastică și regizorul Bogdan Jianu s-au căsătorit civil la mijlocul lunii iunie. Cei doi s-au cununat în fața ofițerului stării civile, la doi ani de când s-au logodit. Peste câteva luni vor deveni părinți pentru prima oară.

Citește și: De ce au refuzat Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, să participe la Survivor:„Avem alte obiective mai serioase, de exemplu un copil'

Citește și:Ce rol are campioana Cătălina Ponor la Eurovision 2021:”Sunt alături de Roxen”

Citește și:Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este gravidă a doua oară:„Este mult așteptat. Nu am…'

Citește și:De ce nu și-a lăsat Claudia Pătrășcanu copiii în vacanță cu Gabi Bădălău:„Nu a anunțat pe nimeni'

Cătălina Ponor este însărcinată

Bucurie mare pentru tripa campioană la gimnastică. Sportiva a împlinit 35 pe 21 august, iar cu acest prilej le-a dat fanilor săi o mare veste. Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară. Fosta gimnastă s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu, iar peste câteva luni vor deveni părinți.

Anunțul că vor avea un copil a fost făcut de către sportivă, printr-o postare pe pagina sa de Instagram. Într-una dintre imagini apare ea cu tortul pe care l-a primit cu ocazia aniversării, iar în cea de-a doua sunt ea și soțul ei în timp ce țin mâna pe burtică.

Cătălina Ponor: „Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea”

Cătălina Ponor a împlinit 35 de ani, primind cel mai frumos cadou. La doar două luni după ce și-a unit destinele cu regizorul Bogdan Jianu, gimnasta a anunțat că este însărcinată. Fanii au fost încântați de marea vestea, iar mesajele de felicitare nu au întârziat să apară.

„Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați!A fost o zi speciala…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viată mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos si prețios cadou Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! ', a scris Cătălina Ponor în dreptul fotografiilor.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil în luna iunie

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil la mijlocul lunii iunie a acestui an. Cei doi s-au cununat în fața stării civile, la doi ani de când s-au logodit.

Bogdan Jianu și Cătălin Ponor s-au cuplat în 2018, iar în 2020 s-au logodit și au planificat nunta, dar din cauza pandemiei de coronavirus au fost nevoiți să amâne marele eveniment. Actorul a fost căsătorit, în trecut, cu artista Julia Chelaru, fosta membră a trupei Sexxy. Cei doi s-au despărțit după 16 ani de relație.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton