A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu, la trei ani de la pierderea fiului său: "Acum este cu Răzvănel al nostru!"

 Dumba Gabriela
.

A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu, la trei ani de la pierderea fiului său, în urma tragicului accident de circulație petrecut în aprilie 2019. Tatăl lui Răzvan Ciobanu a suferit îngrozitor când și-a pierdut unicul copil și nu a putut trece niciodată peste această tragedie. Devastată de durere, mama lui Răzvan Ciobanu este alinată de gândul că soțul ei este, acum, împreună cu fiul lor, în Ceruri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins cu o mare durere în suflet după ce viața l-a pus în situația de a-și conduce copilul pe ultimul drum. Persoane discrete, părinții lui Răzvan Ciobanu și-au purtat doliul în liniște, departe de lumina reflectoarelor și au ales să sufere în tăcere.

454454

A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu. Ce boală avea

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit. Bărbatul a plecat din această lume cu o mare durere în suflet, cea provocată de moartea fiului său.

Vestea s-a stins din viață a fost făcută publică pe contul de Instagram al pensiunii de la munte pe care el și soția lui o dețineau. „Drum lin printre stele' a fost scris alături de o fotografie cu tatăl lui Răzvan Ciobanu.

Elena Ciobanu, mama lui Răzvan Ciobanu, a declarat pentru Ego.ro că toate problemele de sănătate ale soțului său au fost amplificate de tragedia din urmă cu trei ani: 'Toate problemele de sănătate au pornit de la acest necaz. Acum este cu Răzvănel al nostru!'.

'De la moartea fiului nostru a pornit totul. Deocamdată e încă în spital, nu știu când va avea loc înmormântarea. Mulțumim pentru condoleanțe, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru', a mai spus Elena Ciobanu.

În urmă cu mai bine de trei ani, o apropiată a designerului povestea care este starea părinților lui Răzvan Ciobanu, după ce și-au îngropat unicul fiu.

Citește și: Ce dietă ține Elvira Deatcu, la 50 de ani. Alimentul la care a renunțat:„Nu mai mănânc…’

Citește și: Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis iubita prezentatorului TV:'Te iubește mama Dali'

Citește și: Raluca Bădulescu, prima apariție alături de noul iubit.Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Tatăl lui Răzvan Ciobanu se confrunta cu mai multe probleme de sănătate și trecuse și printr-o operație pe cord deschis.

„Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis', spunea atunci avocata Laura Vicol, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie 2019

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe data de 29 aprilie 2019, iar decesul său a stârnit multe controverse.

Regretatul designer a decedat într-un teribil accident rutier, atunci când se întorcea de la Constanța, iar rezultatul autopsiei a scos în evidență modul violent în care acesta și-a dat ultima suflare:  „s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală', au notat medicii în raport. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton