Cătălin Scărlătescu a plecat din platoul Chefi la cuțite în timpul degustării: "M-am enervat foarte tare"

 Raiciu Adriana
.

Cătălin Scărlătescu a plecat din platoul Chefi la cuțite în timpul degustării. Ediția de luni seara, 24 octombrie, de la Chefi la cuțite a fost cu de toate. Concurenții s-au întrecut în preparate, iar chefii au ajuns la cuțite. Cătălin Scărlătescu chiar a părăsit platoul în timpul degustării. Ce l-a deranjata pe îndrăgitul jurat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ediția de luni seara, 24 octombrie, de la Chefi la cuțite a fost una extrem de tensionată. Cei trei jurați și-au împărțit replici acide în timpul degustării farfuriilor concurenților, iar Cătălin Scărlătescu s-a enervat teribil și a părăsit platoul din cauza neînțelegilor.

chefi-la-cutite-7chefi-la-cutite-7

Totodată, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din farfuria lui Cătălin Scărlătescu, întrucât au fost deranjați de atitudinea colegului lor.

Citește și: Cine este Maria Florina Stan de la Chefi la Cuțite.S-a înscris la emisiune pentru a-l întâlni pe Cătălin Scărlătescu

Citește și: Cine este Dan Manciu de la Chefi la Cuțite.E căsătorit și are o fetiță

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac:„Vorbim, ne scriem, suntem…’ / EXCLUSIV

Citește și:Lia Bugnar, despre despărțirea de Anghel Damian, după 8 ani de relație:'M-a lovit tancul!'

Cătălin Scărlătescu a plecat din platoul Chefi la cuțite în timpul degustării

După mai multe discuții în contradictoriu, chef Cătălin Scărlătescu a izbucnit. În ediția de luni seara, 24 octombrie, juratul a plecat din platoul Chefi la cuțite chiar în timpul degustării, din cauza neînțelegerilor.

Totul a pornit de la o farfurie pregătită de un concurent, însă lucrurile rezolvate din trecut au ieșit și ele la iveală. Ba chiar mai mult, situația a fost cu atât mai complicată, întrucât Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din farfuria colegului lor, întrucât au fost deranjați de atitudinea acestuia.

'Eu am simțit cumva momentul în care Cătălin a simțit gust de sânge așa ca un rechin și a sărit, că trebuie să muște, însă se simte foarte clar că piureul de mazăre are cartofi în el. De ce trebuie amendată, dacă cartoful era acolo, în piureul de mazăre? În momentul ăla m-am enervat foarte tare, pentru că mi se pare exagerată reacția', a spus Florin Dumitrescu.

După ieșirea nervoasă, Cătălin Scărlătescu a revenit în platou și a continuat jurizarea, alături de ceilalți doi colegi.

Cătălin Boroica a fost eliminat de la Chefi la cuțite

Tot în ediția de luni seară, un concurent din echipa lui Scărlătescu a părăsit emisiunea. Este vorba despre Cătălin Boroica, care a obțintu doar 9 puncte pentru preparatul său.

'Chiar dacă am ieșit atât de repede, pentru mine după o perioadă așa scurtă în bucătărie, consider că este o realizare destul de bună. Asta a fost, revin!', a spus Cătălin Boroica.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton