Ce relație au Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la Survivor. Au fost rivali într-un alt concurs, câștigat de Marius

 Oana Pantazi
.

Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun sunt acum competitori la Survivor, însă drumurile celor doi luptători s-au intersectat și în trecut. Acum doi ani, sportivii și-au mai disputat o dată un premiu de 50.000 de euro!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lupta dintre concurenții aflați acum în Republica Dominicană devine tot mai acerbă, însă puțini știu că doi dintre ei, Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun nu s-au întâlnit pentru prima oară la Survivor. Între concurentul de la Faimoși și cel de la Războinici există deja o relație, aceștia disputându-și, cu doi ani în urmă, un premiu de 50.000 de euro în altă competiție. De altfel, cei doi sunt și buni prieteni, dar asta nu-i împiedică să lupte unul împotriva altuia.

Catalin-Morosanu-14Catalin-Morosanu-14

Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun, rivali la Survivor, dar și la Ferma

Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun, acum concurenți Survivor, sunt niște împătimiți ai show-urilor care pun adrenalina la lucru, cei doi punându-și abilitățile sportive la lucru în cadrul mai multor show-uri. Moroșanu a concurat, în 2015, la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici' de la PRO TV, pe care a şi câştigat-o, de altfel, în timp ce Crăciun a participat la primul sezon din show-ul Ninja Warrior', unde s-a numărat printre finalişti.

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul: „Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă”/ EXCLUSIV

Citește și: Stela Bizdu, totul despre accidentul care i-a schimbat viața: „Am închis ochii și m-am întrebat dacă am murit”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Cred că pe noi ne-a unit suferința'

Citește și: Cristina Spătar, dezvăluire emoționantă: „Imediat după ce am fost la biserică, am rămas gravidă”

Cei doi sportivi s-au întâlnit ulterior la Ferma Vedetelor', în 2019, unde au ajuns împreună în finală. Show-ul de la PRO TV a fost câștigat însă de Marius Crăciun, care a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro. Sportivul a avut atunci șansa de partea lui, având performanțe mai bune la probe și, nu în ultimul rând, beneficiind de simpatia publicului, deoarece avea o situație familială mai delicată.

Cătălin Morșanu, fair play cu colegul lui

Chiar dacă s-a luptat până la ultima fărâmă de energie pentru marele premiu de la Ferma Vedetelor' și era unul dintre favoriții publicului, Cătălin Moroșanu a pierdut în fața lui Marius Crăciun, care și-a adjudecat premiul. Luptătorul de K1 a dat însă dovadă de mult fair play, felicitându-și colegul de competiție.

„Bravo, Marius! Sunt mândru de tine! Dumnezeu le aşază pentru nevoile fiecăruia. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere din tot acest timp. Mă bucur din toată inima mea, mă bucur pentru tine. A fost o onoare să lupt cu tine', i-a spus fără pică Moroşanu lui Marius Crăciun, după ce acesta a câștigat competiția.

Cei doi sportivi au rămas în relații bune de atunci, dar iată că viața i-a adus din nou împreună, în postura de rivali – acum Cătălin Moroșanu fiind în echipa Faimooșilor, iar Marius Crăciun, în cea a Războinicilor, la Survivor. Rămâne de văzut dacă Moro își va lua revanșa de data aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton