Cătălin Moroșanu, despre căsnicia cu Georgiana: "Nu mai este flacara de la început..."

 Raiciu Adriana
.

Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Georgiana. Cei doi îndrăgostiți au împreună doi copii superbi și sunt împreună de mai bine de 20 de ani. În cadrul unui interviu, sportivul a vorbit deschis despre căsnicia cu mama copiilor lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din țara noastră. Pe lângă cariera de succes, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Georgiana. Cei doi îndrăgostiți au trecut și prin momente mai puțin plăcute de-a lungul relației, însă au reușit să treacă cu bine peste orice obstacol.

catalin-scarlatescucatalin-scarlatescu

În cadrul unui interviu, pugilistul român a făcut o serie de declarații emoționante despre căsnicia cu Georgiana. Iată ce a spus fostul concurent de la Survivor despre soția lui!

Citește și: Cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu.Are legătură cu fiica sa, Natalis

Citește și: Cum se comportă Cătălin Moroșanu în rol de tată și cum se înțelege cu Natalis:’Sunt mai autoritar’/ EXCLUSIV

Citește și: Drama neștiută prin care a trecut CRBL, înainte de Survivor:„Am dormit de foame

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:’Nu pot să îi refuz nimic’

Cătălin Moroșanu, detalii neștiute despre căsnicia cu Georgiana

După 20 de ani de relație, Cătălin Moroșanu a spus secretul căsniciei sale. În cadrul unui interviu, luptătorul spune că un factor important într-o relație este venirea pe lume unui copil. Dacă nu există un scop comun, atunci pot interveni diferite probleme.

Sunt mai mulți factori. În primul rând, cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună. Mereu le-am zis prietenilor mei: Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii. Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață.

Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți. În al doilea rând, într-o relație contează foarte mult să fiți parteneri de viață, în tot ceea ce faceți. Nu există ca unul să comande tot timpul și celălalt să se supună. Trebuie să se formeze o echipă și partenerul de lângă tine să fie tratat cu respect pentru a construi ceva', a declarat Moroșanu pentru ego.ro.

Fiind mai tot timpul pe drumuri, între București și Iași, mulți ar spune că există probleme în relația lor. Însă, Cătălin Moroșanu încearcă să comunice cât mai mult cu soția lui, oriunde s-ar afla, și merge în fiecare weekend acasă. Astfel, reușește să aibă o căsnicie fericită alături de Georgiana.

„Rezistăm, eu tot timpul am fost plecat, pe drumuri. Nu este o problemă. Vorbim în fiecare zi la telefon, mă duc în fiecare weekend acasă, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Repet, familia este stâlpul unei relații, o să o spun mereu. Dacă nu există un scop comun, atunci totul o să se destabilizeze la un moment dat. Și relația intră într-o buclă temporală, se fac mereu aceleași lucruri. Eu așa văd lucrurile, însă fiecare trebuie să decidă cu privire la ceea ce este mai bine pentru el', a spus luptătorul.

„Nu mai este flacăra de la începutul relației”

Totodată, este suficient de matur să înțeleagă că flacara nu mai este ca la începutul relației, dar este de părere că înțelegerea și parteneriatul dintre două persoane care se iubesc rezolvă totul.

Sunt niște lucruri foarte subtile aici, nu mai este flacăra de la începutul relației, din primii doi ani. Consider că parteneriatul este cel mai important, dar și înțelegerea. O relație trebuie să fie simplă, nu complicată. Mai contează ca un partener să fie mai vulcanic, altul mai calm, nu pot să fie amândoi ca berbecii și să se bată cap în cap', a declarat Cătălin Moroșanu pentru sursa mai sus-menționată.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton