Care este alimentul la care Giulia Nahmany a renunțat, pentru a slăbi 20 de kilograme: „Secretul numărul unu în frumusețe”

 Martin Lorena
.

Care este alimentul la care Giulia Nahmany a renunțat, pentru a slăbi 20 de kilograme. Giulia Nahmany este o actriță extrem de iubită de la noi din țară. Aceasta mereu a fost o femeie cu forme, însă în anul 2017 a decis să facă o schimbare. Vedeta a reușit să slăbească 20 de kilograme fără a apela la operația de micșorare a stomacului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Giulia Nahmany a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre experiența sa, în lupta cu kilogramele. Aceasta a mărturisit că se simte mult mai bine acum decât în trecut și că toată schimbarea a plecat din propria sa inițiativă. Aceasta a renunțat complet la un aliment, a început un nou stil de viață și acum le oferă sfaturi celor care se află în situații similare.

Giulia-Nahmany-1Giulia-Nahmany-1

Aceasta a subliniat că pentru ea contează să fie sănătoasă, iar un stil de viață echilibrat este cheia spre reușită. Iată declarațiile făcute de vedetă!

Citește și: Serghei Mizil, furios pe Oana Mizil, după moartea surorii sale Donca:„Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea’

Citește și: Gigi Becali, prima reacție după ce a pierdut procesul cu Anamaria Prodan:„Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei?’

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace la un an de la divorț:„De două luni îmi permite să iau fetițele la mine’

Citește și: Care este regretul cu care Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, a trecut în neființă:„A regretat că…’

Care este alimentul la care Giulia Nahmany a renunțat, pentru a slăbi 20 de kilograme

Giulia Nahmany a dezvăluit care este secretul frumuseții, din punctul ei de vedere. Aceasta susține că a reușit să slăbească 20 de kilograme renunțând la un singur aliment: zahărul. Ea îi sfătuiește pe cei care o urmăresc să nu consume acest ingredient în cantități mari, deoarece oamenii de știință au demonstrat că grăbește îmbătrânirea.

„Vă spun un lucru și vreau să țineți minte ce vă spun, secretul numărul unul în frumusețe, zahărul îmbătrânește. Îmi pare rău să o spun, dar s-a dovedit științific acest lucru, zahărul îmbătrânește și de aceea trebuie să nu consumăm zahăr', a declarat ea pentru EGO.ro.

Aceasta a mai punctat și faptul că nu își dorește să ajungă la o siluetă precum cea promovată în zilele noastre pe rețelele de socializare. Ea s-a luptat cu kilogramele în plus pentru a fi sănătoasă și armonioasă.

„În continuare, am forme. Eu sunt de părere că trebuie să fim armonioși, să fim sănătoși, întâi de toate, din toate punctele de vedere, dar cel mai important este să fim sănătoși din punct de vedere psihic. În momentul în care suntem bine cu noi și cu psihicul nostru, putem să fim armonioși cu totul', a adăugat ea pentru sursa citată.

A început schimbarea în 2017

Aceasta a început întreaga schimbare în anul 2017, atunci când și-a cunoscut mentorul spiritual. De atunci, toate problemele pe care le avea au fost privite dintr-o altă perspectivă, care a ajutat-o să se bucure mai mult de viață.

„Evoluția asta spirituală a început în 2017, atunci când mi-am găsit mentorul spiritual și el practic m-a învățat cine sunt cu adevărat sau cine suntem cu adevărat. În momentul în care știm cine suntem cu adevărat este ca un fel de revelație, atunci privești viața și toate problemele pe care le aveai înainte dintr-un alt unghi, dintr-o altă perspectivă, și este absolut fantastic', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton