Cătălin Măruță vrea să se împace cu Monica Tatoiu, după 10 ani în care nu și-au mai vorbit: "A fost cu urmărire"

 Dumitrache Laura
.

Cătălin Măruță obișnuia să se înțeleagă foarte bine cu Monica Tatoiu, dar o glumă avea să le strice prietenia. Totul s-a întâmplat în 2012, când soțul Andrei prezenta emisiunea Happy Hour, în cadrul căreia le făcea farse vedetelor. Afacerista nu a gustat gluma făcută de Măruță, iar între cei doi a izbucnit un scandal de proporții. EI bine, cei doi nu își mai vorbesc de 10 ani, dar Cătălin Măruță își dorește să se împace cu ea.

CITEȘTE REVOSTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu este supărată pe Cătălin Măruță de ani buni. După zece ani în care nu și-au vorbit, prezentatorul TV a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată în emisiunea sa. Vedeta își dorește să îngroape securea războiului și să se împace cu Monica Tatoiu.

MarutaMaruta

Cătălin Măruță a declarat că afacerista este supărată pe el și echipa lui din cauza unei farse pe care acesta i-a făcut-o în urmă cu zece ani. Gluma nu a fost niciodată difuzată pe post,iar despre acel episod s-a scris în 2012, când Monica Tatoiu a făcut câteva declarații.

Citește și: Cătălin Măruță, replică surprinzătoare pentru Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV:„Să nu mai dai banii la…'

Citește și:Irina Fodor s-a întors din America Express. Cum a fost prima noapte petrecută acasă:”Nu se mai putea opri din plâns”

Citește și:De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca Drăgușanu:„N-aș mai crede-o niciodată'

Citește și:Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, piesă virală pe TikTok. Melodia a stârnit și multe critici:„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani?'

Cătălin Măruță vrea să se împace cu Monica Tatoiu

În 2012, între Cătălin Măruță și Monica Tatoiu a izbucnit un scandal de proporții, din cauza unei farse. La acea vreme, Măruță prezenta emisiunea Happy Hour și i-a făcut o farsă afaceristei, care s-a dovedit a fi neinspirată. De atunci, cei doi nu își mai vorbesc. Colegul lui Măruță, Cuică, i-a spus acestuia că Monica Tatoiu merge deseori la emisiunea „Vorbește lumea', motiv pentru care Cătălin a făcut apel public către ea, invitând-o la emisiune.

Când echipa de la PRO TV i-a făcut farsa Monicăi Tatoiu, Măruță l-a cunoscut și pe soțul acesteia, care l-a alergat. „L-am cunoscut atunci pe soțul ei. Am alergat când l-am văzut. Doamna Tatoiu era prietena noastră. Îmi era dragă, venea… Crede-mă că a fost cu urmărire. Nu pot să zic.Nu mai dăm, doamna Tatoiu. Poate veniți mâine dumneavoastră la sosurile picante', a spus Cătălin Măruță în emisiunea sa.

Monica Tatoiu a sunat la Poliție după ce Măruță i-a făcut farsa

În urmă cu zece ani, Cătălin Măruță obișnuia să facă farse vedetelor din showbiz, iar printre ele s-a numărat și Monica Tatoiu. Spre deosebire de alte celebrități, afacerista nu a fost încântată când echipa lui Măruță i-au ridicat mașina din fața casei. Supărată foc, Monica Tatoiu a apelat la Poliție, declarând că prezentatorul Tv „a încălcat legea”.

Această întâmplare m-a făcut să mă gândesc cât de disperate după rating au ajuns televiziunile în ziua de azi şi cum, pe un fond al diminuării cheltuielilor din publicitate, vor să facă audienţe cu orice preţ, încălcând legea. Echipa «Happy Hour» a intrat pe o stradă unde accesul e interzis, cu excepţia riveranilor. Mai mult, mi-au mutat maşina, care e proprietate privată. Când ţi se ridică maşina pe stradă, un echipaj de poliţie se află la faţa locului şi întocmeşte un proces-verbal. Altfel n-au voie să se atingă de ea. Măruţă a încălcat legea.', declara afacerista la acea vreme, relateza libertatea.ro.

Monica Tatoiu nu l-a dat în judecată pe Cătălin Măruță

Deși a fost extrem de supărată pe gestul făcut de Cătălin Măruță, Monica Tatoiu a decis să nu îl dea în judecată pe soțul Andrei. Afacerista declara la acea vreme că poliția a sancționat echipa de la PRO TV.

„Nu îl mai dau în judecată. În schimb, am chemat poliţia, care i-a sancţionat şi le-a întocmit tuturor un dosar de contravenţie”, a mai spus Monica Tatoiu.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton