Elena Lasconi și-a corectat numele de familie din buletin. Cum o cheamă, în realitate, pe fosta prezentatoare TV

 Borcilă Andreea
.

Elena Lasconi și-a corectat numele de familie din buletin. Fosta jurnalistă și-a primit noul act de identitate chiar de Zilele orașului Câmpulung Muscel, acolo unde este primar din anul 2020. Vedeta a reușit să-și repare greșeala din buletin, la 50 de ani. Iată ce a declarat Elena Lasconi! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Lasconi a făcut mult timp parte din familia PRO TV și a fost unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de la noi. În anul 2020 însă a fost aleasă primar al municipiului Câmpulung Muscel, candidând din partea USR. Localnicii sunt foarte mulțumiți de treaba primarului, care știe foarte bine cum să le apere drepturile. 

elena-lasconi-9elena-lasconi-9

De-abia acum, la vârsta de 50 de ani, fosta jurnalistă și-a îndeplinit un mare vis, de care e extrem de mândră. 

Citește și: Ce salariu are Elena Lasconi la Primăria din Câmpulung:„La PRO TV făceam banii ăștia în 40 de minute'

Citește și: Elena Lasconi, la 2 ani după ce a plecat de la PRO TV:„Nu regret niciun moment că am ales să ies din presă'

Citește și: Ce amendă riscă George Buhnici după declarațiile controversate. CNCD demarează o anchetă:„Condiția femeii în societatea din România e una dificilă'

Citește și: Cum arată acum Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică. Imagine rară cu ea și fiul ei

Elena Lasconi și-a corectat numele de familie din buletin

Elena Lasconi a fost unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de la noi, iar acum doi ani a fost aleasă primar al municipiului Câmpulung Muscel, jud. Argeș. Vedeta a anunțat, recent, pe pagina sa de Facebook că și-a corectat numele de familie din buletin, la vârsta de 50 de ani, din Lăsconi în Lasconi. Este extrem de mândră de numele pe care îl poartă și are o semnificație aparte. Mai mult, evenimentul s-a întâmplat chiar de Zilele orașului Câmpulung Muscel.

Oficial Lasconi. Începând de astăzi numele meu este Lasconi și în acte. Am îndreptat o eroare făcută în urmă cu 50 de ani când am fost înregistrată ca Lăsconi.

Pentru mine e important. Mă mândresc cu numele meu și muncesc în fiecare zi să-i dau valoare. Unii moștenesc un nume care îi poziționează automat ca privilegiați.

Însă, nimic nu e mai frumos pe lume ca satisfacția de a-l construi prin muncă cinstită și drag de aproape. Mulțumesc familiei mele, dar și strămoșilor mei pentru că și datorită lor sunt ceea ce sunt azi!

Am început demersurile încă de anul trecut și mă bucur că am primit botezul, cartea de identitate, de Zilele Câmpulungului.

Fiți mândri de numele vostru pentru că adunate, împreună înseamnă România!, a scris ea pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

Vezi şi ce faci dacă ai pierdut buletinul, certificatul de naştere, cardul de sănătate!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton