Cătălin Măruță, mesaj emoționant după moartea lui Mihai Constantinescu: "Prezența lui te umplea și pe tine de viață"

 Pirvu Cristina
.

Cătălin Măruță a reacționat după ce a aflat că Mihai Constantinescu s-a stins din viață în seara zilei de 29 octombrie. Cei doi s-au întâlnit de nenumărate ori la evenimente sau chiar la emisiunea pe care Cătălin o moderează. Are numai cuvinte de laudă. 

Regretatul artist Mihai Constantinescu s-a stins din viață după mai multe luni petrecute în spital. Cătălin Măruță a scris un mesaj emoționant despre artist, despre momentele în care colaborau sau se vedeau la evenimente.

Moderatorul emisiunii de la Pro TV a povestit despre întâlnirile cu Mihai Constantinescu, despre muzica lui, despre faptul că era un om unic.

„A fost unul din marii artiști ai copilăriei mele…Mai târziu a fost unul dintre OAMENII care mă făceau să mă simt norocos că fac ce fac și onorat că ne cunoaștem personal. 
Mihai Constantinescu era atât de plin de energie, că simplă lui prezența te umplea și pe tine de viață. Era atât de îndrăgostit de muzică și atât de dedicat publicului, încât te făcea și pe ține să iubești fiecare vers din cântecele sale. Era un artist adevărat, era un om special, era UNUL și unic-Mihai Constantinescu!
Mulțumim că ați fost și că NE-ați fost, maestre!”, a scris Cătălin Măruță în mediul online.

Mihai Constantinescu si Catalin Maruta 2Mihai Constantinescu si Catalin Maruta 2

Mihai Constantinescu a avut un mare regret. Nu a avut niciodată copii: ‘Nu a fost să fie’

Mihai Constantinescu și-a pierdut părinții, dar și sora, iar artistul a fost profund marcat de aceste evenimente triste din viața lui. Cel mai mare regret al său a fost că nu a avut copii, însă a povestit că o fostă iubită a rămas însărcinată, dar a făcut avort.

‘Un copil responsabilizeaza mama enorm. Nu a fost sa fie sa am un copil. Atunci cand mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost in tinerete cu o fata splendida si a ramas insarcinata. Ea a luat hotararea sa nu se mai intample absolut nimic. Asa ca a facut avort. Eram tanar, aveam in jur de 30 de ani si ea era in clasa a 12-a. Mi-ar fi placut ca ea sa fi lasat copilul, a marturisit Mihai Constantinescu, in trecut, la o emisiune TV. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton