Pepe umblă zilnic cu 10 000 de euro la el! Artistul nu se desparte de o brățară cu diamante albe și negre, cu semnificație emoțională

 Oana Popoiag
.
PepePepe

Pepe câștigă sume uriașe ca artist, din numeroasele evenimente la care cântă, așa că nu este de mirare că-și permite multe extravaganțe. Cea mai recentă achiziție este o brățară de 10 000 de euro, pe care Pepe o prețuiește, totuși, pentru cu totul altceva decât valoare: bijuteria este gravată cu numele fetițelor lui.

Pepe are un succes fenomenal ca artist încă de când s-a lansat, în umă cu aproape20 de ani, luând mii de euro de pe urma concertelor și a evenimentelor la care cântă. Cea mai recentă extravaganță pe care a făcut-o l-a costat 10 000 de euro, deși e vorba de o smenificație emoțională, nu de una financiară.

Bijuteria cu diamante de care Pepe nu se desparte

Artistul și-a comandat o brățară extrem de costisitoare, pe care nu o va da jos niciodată, întrucât e gravată cu numele fetițelor lui, Maria și Alexandra Rosa.

'Brăţara este realizată din aur alb cu diamante negre şi albe. Am zis să comand doar o bijuterie, una şi bună. Am simţit nevoia să am o piesă valoroasă, cu numele fetiţelor mele, Maria și Alexandra Rosa. Nu o dau niciodată jos de la mână. Am comandat-o în luna mai şi speram că va fi gata în iulie, de ziua mea, însă a fost un model complex, aşa că am primit-o zilele trecute. A fost decizia mea, pentru că am avut de ales din alte 5 variante de modele, sunt tare mândru de ea. A ieşit aşa cum mi-am dorit', a declarat Pepe pentru click.ro.

Povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă

Povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă, cea care i-a dăruit două fetițe frumoase, lumina ochilor lui, a evoluat rapid după ce s-au cunoscut. La doar șase zile după ce s-au cunoscut, Raluca au plecat într-o vacanță împreună, iar în 2012 s-a căsătorit. Restul e istorie…

„După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni, a ieșit cu mine cu condiția să își plătească cafeaua. Și i-am zis: „Dacă tot o plătești pe a ta, plătește-o și pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare. Apoi am mers într-o vacanță, dar ca frații. Am mers în aceeași vacanță, dar am dormit ca frații. Am constatat că e altceva. I-am jurat că nu mă ating de ea. Ușor-ușor s-a legat. După 3 luni cred că am cerut-o de nevastă. Nu am cerut-o într-un mod romantic, chiar mi-a reproșat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai întâi ne-am mutat împreună, apoi am hotărât să facem un copil. Inelul i l-am pus direct pe mână. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi contează’, dezvăluia Pepe într-un interviu, potrivit perfecte.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

Detalii neștiute despre relația dintre Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu. Au fost îndrăgostiți, dar n-au oficializat relația nici măcar în fața colegilor

Ruby și-a pus silicoane, din nou. Vedeta avea mari probleme cu sânii, iar bustul ei arăta îngrozitor: 'Am greșit, repar'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton