Cătălin, fiul Tatianei Stepa, dezvăluie latura neștiută a regretatei artiste: "Făcea mereu câte un maraton de bancuri"

 Oana Pantazi
.

Au trecut 13 ani de la moartea prematură a reputatei artiste, iar Cătălin, fiul Tatianei Stepa, duce mai departe moștenirea transmisă de mama sa. Din păcate, acesta nu a apucat să-l vadă pe scenă, cântând… Iată ce dezvăluiri face artistul folk despre mama lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin, fiul regretatei artiste Tatiana Stepa, a rememorat recent detalii din viața mamei sale, care s-a stins la doar 46 de ani, în urma unui cancer de col uterin. Deși a avut o copilărie și o viață grea, artista nu și-a pierdut optimismul și nici simțul umorului, spune fiul ei, cu toate că era considerată o persoană tristă…

229561010_4820965651253294_8150671838968046553_n229561010_4820965651253294_8150671838968046553_n

Cătălin, fiul Tatianei Stepa, dezvăluie latura neștiută a regretatei artiste

Cei care au trecut acum de 50 de ani și-o amintesc perfect pe Tatiana Stepa, una dintre vedetele Cenaclului Flacăra, care anima stadioane cu vocea și cu chitara. Din păcate, drumul artistei s-a frânt brusc, la doar 46 de ani, din cauza unui cancer de col uterin. Deși a moștenit talentul mamei sale, Cătălin, fiul Tatianei Stepa, nu a urcat pe scenă decât după dispariția mamei sale… Recent, artistul a dezvăluit o latură caracterială a Tatianei Stepa pe care puțini o cunoșteau, dat fiind că era considerată mai degrabă o fire tristă, din cauza dramatismului pieselor sale.

„Pentru multe dintre persoanele care nu au cunoscut-o este surprinzător să afle că Tatiana Stepa era un om cât se poate de vesel și de haios. Deși locuia la București, venea deseori în zona noastră, mai ales când susținea concerte. Ne făcea mereu câte un maraton de bancuri! Stăteam până la 3 – 4 dimineața, iar colegii săi de scenă pot confirma faptul că mama avea foarte mult umor.

Pe scenă, era o persoană foarte dramatică, încărcată de tragism și probabil că acolo își descărca toate durerile. În schimb, în viața de zi cu zi, era un om foarte plăcut, plin de viață, chiar solar', a declarat Cătălin, fiul Tatianei Stepa, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Tatiana Stepa nu și-a văzut niciodată fiul cântând pe scenă

Artista a avut un destin tragic… A murit de cancer de col uterin la doar 46 de ani și a fost nevoită să lucreze timp de 11 ani în Mina Lupeni, Valea Jiului, pentru a se întreține. Tatiana Stepa era mamă singură și avea nevoie de bani pentru a-și crește fiul și a-și îngriji părinții bolnavi.

Deși i-a moștenit talentul, Cătălin, fiul Tatianei Stepa, a ales să devină jandarm montan și abia după ce mama lui a încetat din viață s-a apucat de muzică, prin 2010. La finalul aceluiași an, a făcut Festivalul „Om bun”, în memoria mamei sale, dar a rămas cu regretul că aceasta nu a ajuns să îl vadă niciodată cântând pe scenă. Artistul spune că a fost o întâmplare că s-a apucat de muzică abia după moartea mamei sale.

„Nu a fost ceva premeditat, în sensul în care nu eu am ales să cânt abia după un moment anume. Așa s-au așezat lucrurile și în plus nu eram convins că pot să o fac, mai ales că nu cântasem niciodată. Nu mi s-a părut că simt o anume chemare… Apoi, însă, lucrurile au venit de la sine. După ce am primit, din mai multe direcții, confirmări legate de talentul meu, am muncit foarte mult', a mai spus Cătălin, fiul Tatianei Stepa, pentru Fanatik.

Fiul artistei a concertat prima oară la 30 de ani

Mai mult, artistul a dezvăluit că mama sa nu l-a influențat nicio clipă să se apuce de muzică. A început să cânte după moartea ei, iar la apariția primului său album, concerta deja de 8 ani.

„Am concertat pentru prima oară la vârsta de 30 de ani, în 2011. Începutul a fost timid și greoi. În primii ani, interpretam câte două-trei piese în deschiderea spectacolelor susținute de Victor Socaciu și de George Nicolescu, fapt care m-a și propulsat foarte mult', a mai spus Cătălin Stepa pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton