Cătălin Crișan trage un semnal de alarmă după moartea lui Nosfe: "Este un semn de la Dumnezeu, de câte mai avem nevoie?"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Crișan este cutremurat de moartea lui Nosfe și trage un semnal de alarmă după decesul șocant al tânărului. Cântărețul afirmă că moartea fostului artist de la Dumnezeu, care ne îndeamnă să ne bucurăm de fiecare clipă ca și când ar fi ultima. Nosfe era căsătorit și era tatăl unei fetițe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Muzica românească este în doliu după Darius Vlad Crețan, rapperul cunoscut sub numele Nosfe, s-a stins din viață la doar 37 de ani , în noaptea de sâmbătă spre duminică. Moartea lui Nosfe a stârnit un val de reacții în spațiul public. Artistul este plâns nu doar de familie, prieteni, colegi, dar și de fani.

6d94741a-d504-4919-8e3e-800114cb8e066d94741a-d504-4919-8e3e-800114cb8e06

Cătălin Crișan, reacție după moartea lui Nosfe

Cătălin Crișan a făcut primele declarații despre dispariția dureroasă a rapperului Nosfe. Cei doi au colaborat la începutul acestui an, lansând, în luna februarie, un remix al hitului „Dacă pleci'.

„Nu îmi vine să cred că un copil practic de această vârstă poate să plece dintre noi. Am colaborat frumos, deși nu îl cunoșteam. M-am simțit foarte bine atunci când am înregistrat remixul la Dacă pleci. Se spune că atunci când Dumnezeu te ia, înseamnă că te iubește.

Ce să vă spun? Condoleanțe în primul rând familiei. Am apucat puțin să ne cunoaștem și să ne bucurăm de remix.

După opinia mea acesta este un semn, al câtelea semn de la Dumnezeu că trebuie să ne trăim nu fiecare clipă, dar să trăim cu bucurie, cu empatie, cu dragoste față de cei care ne înconjoară în fiecare zi , pentru că el, din păcate, este un exemplu clar că astăzi când vorbim la 14.38, la 15.00 poți să nu mai fii! Dumnezeu să-l odihnească, îmi pare tare rău!', a spus Cătălin Crișan pentru playtech.ro.

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț: „Dacă ai o bilă neagră la mine…’

Citește și: Cine este Valentin Sanfira. A crescut în sărăcie: „Nu prea aveam pâine, doar de sărbători’

Moartea lui Nosfe, anunțată de colegii săi de la Șatra Benz

Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Creţan, s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 octombrie, la numai 37 de ani. Cu doar câteva ore înainte, îndrăgitul artist a susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm.

Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină!', a transmis trupa Șatra Benz, într-o postare pe platformele de social media.

Unele surse au spus că Nosfe a murit în somn, după ce ar fi suferit un infarct. Pentru a pune capăt speculațiilor, colegii de trupă au revenit cu un anunț, pe pagina oficială Instagram, în care au dezmințit anumite informații apărute în spațiul public.

„Vă rugăm nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui Nosfe! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate', au transmis colegii lui Nosfe, din trupa Șatra Benz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton