Cătălin Botezatu ține o dietă strictă: "Nu mănânc prăjeli sau dulce deloc"

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Botezatu ține o dietă strictă și dezvăluie că a eliminat complet din alimentație prăjelile și dulciurile. Decizia designerului de a urma un regim alimentar atât de dur a fost luată în urma gravelor probleme de sănătate cu care s-a confruntat în trecut. Iată, așadar, ce mănâncă și, mai ales, ce nu mănâncă acum Cătălin Botezatu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În această vară, Cătălin Botezatu a ajuns la spital din cauza unei pancreatite acute, iar medicii din Timișoara l-au preluat și au rezolvat problema de sănătate, impunându-i să țină regim o perioadă. În 2020, Cătălin Botezatu a fost operat de cancer în Turcia și are montate la inimă cinci stenturi.

catalin-botezatu.v1-1catalin-botezatu.v1-1

Cătălin Botezatu ține o dietă strictă

Cătălin Botezatu nu mănâncă prăjeli, nici carne, în afară de cea de vită, pe care o servește foarte rar.

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general… mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită.

Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot', a mărturisit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

După problemele medicale, Cătălin Botezatu spune că are mai multă grijă de el, chiar dacă muncește din greu.

„Sunt ok, că dacă n-aș fi, nu aș ieși. Am grijă de mine, de regimul meu, pentru că trebuie să țin regim. (…) Mă odihnesc atât cât pot să mă odihnesc', a mai spus designerul.

Citește și: Ce planuri are Cătălin Botezatu pentru vara aceasta: „Nu am nicio vacanță. Facem haine pentru actorul din Captain America’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a făcut Cătălin Botezatu cu primii bani câștigați, la vârsta de 18 ani: „Cine venea la mine zicea wow!’

Citește și: Cătălin Botezatu, un nou mesaj acid către designerul lui Carmen Iohannis, după ce a criticat rochia Primei Doamne de la funeraliile Reginei Elisabeta:„Dacă s-a supărat, de aceea nu mai plouă astăzi’

Cătălin Botezatu are 5 stenturi la inimă

Luna trecută, Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce i s-au montat 5 stenturi la inimă. Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi.

În urmă cu trei ani, a trecut printr-o perioadă dificilă după ce s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Deși acum se simte bine, Cătălin Botezatu trebuie să meargă la control.

În 2020, Cătălin Botezatu a fost operat de cancer în Turcia și are montate la inimă cinci stenturi. Creatorul de modă nu a mai mers la control, iar acum a decis să lase munca deoparte și să meargă la doctor. Acesta urmează cu strictețe un tratament medicamentos și un regim alimentar strict.

Nu mă odihnesc… Când mă pregătesc să dorm, este adevărat că întotdeauna folosesc tot felul de pastiluțe bio… Sunt bine și cu sănătatea. Eva Pavel chiar azi m-a sunat și mi-a zis că trebuie să facem ceva să merg totuși anul acesta la un control, la medic, să vadă cum stau cu cele 5 stenturi. Trebuie control tot timpul. Au trecut ceva ani de când le-am pus. O să ajung, o să merg și acolo. Și o să fie bine. Oricum, iau medicamente, țin un regim foarte strict. Este ok’, a spus Botezatu atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton