Care este cea mai mare dorință a prezentatoarei Denise Rifai: "Ține de Dumnezeu, sunt chestiuni..."

 Dumitrache Laura
.

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi. Vedeta a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, dar recunoaște că cea mai mare dorință a sa este aceea de a-și întemeia o familie. La 36 de ani, Denise Rifai își dorește foarte mult să devină mamă și să aibă o familie frumoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran. Vedeta s-a făcut remarcată după ce a fost în mijlocul câtorva scandaluri, iar atitudinea ei față de politicieni a fost mereu una critică. În prezent, moderează emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată pe Kanal D.

denise rifaidenise rifai

Vedeta TV a vorbit deschis despre cea mai mare dorință a ei. Denise Rifai își dorește foarte mult să aibă o familie și să devină mamă. Moderatoarea TV își dorește trei copii și se vede mamă de băiat. De asemenea, Denise a vorbit și despre pasiunile sale, dincolo de cariera profesională.

Care este cea mai mare dorință a prezentatoarei Denise Rifai

Denise Rifai se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV. Vedeta de la Kanal D a vorbit despre pasiunile sale, dar și despre cea mai mare dorință a sa. Prezentatoarea TV și-a deschis sufletul și a vorbit despre dorința ei de a-și forma o familie. Vedeta face parte dintr-o familie mixtă și a crescut într-o familie în care mama sa era creștină, iar tatăl, musulman. Recent, Denise a menționat că cea mai mare dorință a sa este aceea de a-și întemeia o familie.

Citește și: Ce părere are Ilinca Vandici, de fapt, despre Denise Rifai:„Poate fi dură. În timpul liber e foarte…'

Citește și: Dan Bittman, după ce a fost văzut alături de Denise Rifai:„Nu sunt singur. Toate greșelile din relații au fost ale mele'

Citește și: Cabral a ajuns la spital, plin de sânge:”Plagă prin înjunghiere”. Medicii au suspectat că l-a înjunghiat Andreea Ibacka

Citește și: Ce probleme a avut Theo Rose în vacanța din Thailanda:”Nu e deloc în regulă…”

Visul meu este să îmi întemeiez o familie a mea. Lucrurile nu sunt simple și nu se întâmplă doar așa pentru că vrem noi să se întâmple. Este nevoie să apară un partener cu care să te poți armoniza întru totul și alături de care să poți construi o casă, o familie. Asta îmi doresc foarte mult.”, a spus Denise Rifai pentru ciao.ro.

Denise: „Îmi place să mă plimb în aer”

Denise Rifai a reușit să atragă atenția telespectatorilor cu atitudinea sa impunătoare, pe care o prezintă în emisiunea de la Kanal D. Cu toate astea, vedeta susține că este aceeași persoană și în timpul liber. Este pasionată de plimbatul în aer liber și să își petreacă timpul cu prietenii. „Sunt același om pe care oamenii îl văd și la televizor. Între mine ca om și jurnalistul Denise Rifai pe care îl văd telespectatorii acasă nu există diferență. Sunt un om corect, luptător și optimist.(…) Îmi place mult să mă plimb în aer liber, să petrec timp cu prietenii, să beau o cafea, să ascult muzică”, a mai spus Denise.

Denise Rifai vrea să devină mamă de băiat

Denise Rifai, 36 de ani, se gândește la momentul în care va deveni mamă. Vedeta recunoaște că și-ar dori să fie mamă de băiat și că și-a construit în minte imaginea familiei pe care și-o dorește.

„Nu știu dacă voi deveni mamă vreodată. Ține de Dumnezeu, sunt chestiuni… Eu mi-am dorit foarte mult să am copii când eram mai mică. Viața trăită e foarte diferită de viața imaginată. Cred că aș fi o mamă bună dacă ar fi să am copii.. Am acea imagine în minte cu masă îmbelșugată în jurul căreia stau cu bărbatul meu și cu copiii mei. Dar până acum nu s-a concretizat. Las viața să mă surprindă, cu credință în Dumnezeu, și primesc cu bucurie tot ce ar putea veni. ', a povestit vedeta pentru Kanald.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton