Cătălin Botezatu locuiește cu chirie, deși are case și apartamente de milioane de euro! Care este motivul

 Oana Pantazi
.

Deși este unul dintre cei mai bogați designeri de noi din țară și deține mai multe proprietăți de milioane de euro, paradoxal, Cătălin Botezatu locuiește cu chirie! Iată care este motivul pentru care designerul preferă să se mute atât de des!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

E greu de crezut că designerul Cătălin Botezatu locuiește cu chirie, în condițiile în care, se spune, are o avere fabuloasă, dar și proprietăți în valoare de multe milioane de euro, atât în țară, cât și în străinătate. Mai mult, el mărturisește că apartamentele și casele pe care le deține nici măcar nu sunt închiriate. Designerul are însă o explicație pentru această alegere aparent bizară.

bootezatu2bootezatu2

De ce Cătălin Botezatu locuiește cu chirie, deși are proprietăți de milioane de euro

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din țara noastră. Ei bine, de-a lungul anilor, vedeta a reușit să strângă o avere impresionantă. Mulți au spus că ar fi estimată la 100 de milione de euro, însă acesta nu a confirmat, dar nici nu a negat zvonurile. În cadrul unui podcast, Cătălin Botezatu a spus că „poate” are 100 de milioane de euro. Dat fiind însă că deține mai multe afaceri, dar și un număr impresionant de proprietăți în țară și în străinătate, iar recent și-a achiziționat un penthouse în Dubai, neîndoielnic averea sa este considerabilă.

Citește și: Cătălin Botezatu şi-a făcut deja testamentul: „Totul este scris!'. Cum şi-a împărţit designerul averea

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…

Citește și: În ce relații sunt Cătălin Botezatu și tatăl său:’Există această ruptură între noi…’

Citește și: Monica Tatoiu, mărturisiri de pe vremea când era cadru didactic:„Am făcut și avorturi pentru elevele mele

Deși primul apartament și l-a cumpărat la scurt timp după ce a împlinit 18 ani, iar acum deține multe proprietăți, Cătălin Botezatu locuiește cu chirie și spune că preferă să se mute des. Care este motivul? Designerului îi place mult să călătorească și astfel ajunge să stea mai mult prin hoteluri sau case închiriate, în timp ce proprietățile lui sunt nelocuite…

„Nu sunt adeptul proprietăților și să fac multe case. În România am început să fiu adeptul să stau așa 2-3 ani într-o locație, poate chiar închiriată, dar să am o priveliște superbă, să mă mut constant. Deși nu vreau să fiu ipocrit, la momentul acesta am proprietăți multe în România: la munte, la mare, în București. Nici măcar nu sunt închiriate cele în care nu stau', a dezvăluit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Cum își alege designerul casele

În timp ce Cătălin Botezatu locuiește cu chirie sau la hoteluri, în timp ce se plimbă prin lume, casele sale au rămas nelocuite. Designerul mărturisește că le-a dat deja diverse destinații – în timp ce una s-a transformat în spațiu de depozitare, alta a devenit „muzeu”.

„Au început să aibă denumiri. Una în care am foarte multe haine se numește „casa dulap' pentru că sunt numai standere și nu mai poți să stai în ea. Alta se numește „casa muzeu' pentru că am făcut-o așa, într-un stil minimalist, budist și arată ca în filme. Cine intră în „casa muzeu' rămâne fără replică. Pe acea locație am folosit-o de câteva ori, la începuturile mele cu Bianca (nr. Bianca Drăgușanu) și apoi cu o fată frumoasă, care tot așa câștigase un concurs și de atunci nimic, stă nelocuită. E prin Nordului', a mai spus el pentru sursa citată.

Cât despre alegerea locuințelor, Cătălin Botezatu mărturisește că view-ul este foarte important.

„Acum mi-am dorit să am vedere la lac, în mijlocul Bucureștiului, și stau într-un super apartament. De dimineață mă trezesc și văd lebede, și cormorani, și ce poate fi mai frumos, mai ales că totul este din sticlă. Mai am o casă așa într-o vilă la Foișorul de foc, cu un șemineu superb, o casă a tinereții mele. O casă la mare, o casă la munte', a încheiat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton