Cătălin Botezatu, la un pas de a fi ucis, în închisoare: „Am fost victima unui complot. Voia să mă omoare”

 Miniosu Alexandra
.

Cătălin Botezatu a fost la un pas de a fi ucis în închisoare. Este una dintre dezvăluirile cutremurătoare făcute de creatorul de modă despre perioada în care a fost închis. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!' susține că a ajuns după gratii pe nedrept și că a fost victima unui complot. Iată cum a reușit designer-ul să scape cu viață!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a fost invitat recent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de pe Kanal D. În cadrul show-ului, celebrul designer a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața lui, cea în care a fost închis. A povestit cum un alt deținut a încercat să-l omoare și susține că a ajuns după gratii, după ce a fost victima unui complot.

6-106-10

În urmă cu peste 25 de ani, Cătălin Botezatu a ajuns în închisoare pentru aproape un an, în Italia. El fusese acuzat atunci de bancrută frauduloasă, astfel că a fost într-o pușcărie de maximă siguranță. Mai apoi, creatorul de modă avea să fie extrădat și să fie închis câteva luni și în România, în Penitenciarul Rahova.

Citește și: Ce spune Cătălin Botezatu despre Tibi Clenci, noul jurat Bravo, ai stil!”Să taie în carne vie!”

Citește și: Adevărul despre demisia lui Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil!:”Se temea pentru viața lui!”

Citește și: Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său nou-născut:„Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi'

Citește și: Bianca Drăgușanu a apărut cu un ochi roșu la petrecerea VIVA!. Care e motivul:”Nu e vorba despre nicio operație estetică”

Cătălin Botezatu, la un pas de a fi ucis, în închisoare

Cătălin Botezatu a susținut că a ajuns în spatele gratiilor pe drept, după ce a fost victima mafiei financiare. Motivul pentru care a ales să fugă din țară a fost că oameni influenți din țara noastră ar fi vrut să-l ucidă, spune el.

„Da, am făcut închisoare nevinovat. Am fost victima unui complot, al mafiei financiare. Am luat un singur credit de 500 de mii de dolari, pe care l-am garantat cu niște proprietăți enorme față de suma pe care o luasem.

Nu i-am folosit. La momentul acela, atât eu cât și asociatul meu, aveam un imperiu în domeniul zootehnic și pentru că ne dezvoltam foarte rapid, oamenii de atunci au considerat că trebuie să ne închidă toate robinetele, inclusiv banii care veneau de afară, ca să ne forțeze să facem aceste credite.

Am luat acei bani, i-am garantat cu alte lucruri care însumau mult mai mult, după care banii i-am dat asociatului meu pentru a plăti aceste datorii către fermele noastre, pentru că mureau animalele de foame și asta era singura noastră soluție. Faptul că am plecat din țară, da, am plecat pentru că voiau să mă omoare la propriu', a povestit Cătălin Botezatu la Kanal D, conform wowbiz.ro.

„Am fost victima unui complot'

Designer-ul a fugit atunci din România după asociatul lui. Cel din urmă făcuse aceeași alegere din același motiv, fiind amenințat cu moartea. Cătălin Botezatu a povestit cum implora să fie adus în țară și că experiența tulburătoare trăită atunci l-a lăsat și acum cu sechele.

„Am fugit după asociatul meu, care fugise din țară din același motiv. I-am ascuns copii la propriu, după care găsindu-mă în Danemarca a început un alt travaliu, pentru că și acolo o altă grupare a vrut să ne omoare pe malul Mării Baltice. E incredibil ce s-a întâmplat. M-a predat poliției din Cremona, dorind să ajung în țară.

Cu toate că imploram să fiu adus în țară, nu am fost adus la timp pentru că erau alegeri și într-un final s-a făcut făcut dreptate, în urma unui proces. Dar am rămas cu această coadă care mă bântuie și în zilele noastre', a continuat el la emisiunea de pe Kanal D.

Cătălin Botezatu a scăpat cu viață, după ce le-a făcut favoruri unor deținuț

Cătălin Botezatu a mai povestit cum a fost la un pas să fie omorât în închisoarea din Italia. A mărturisit că, din fericire, nu a fost abuzat de ceilalți deținuți, însă la un moment dat unul a încercat să-l ucidă cu un cuțit. Totul s-a petrecut pe terenul de tenis. A reușit să scape cu viață, după ce alți colegi de celulă i-au sărit în ajutor, după ce și el, la rândul lui, le făcuse diverse favoruri.

„Nu, niciodată, dar am fost la câțiva pași distanță de un cuțit și de a fi omorât de un care era arestat acolo, probabil și cu niște boli mintale. Din dorința de a sta departe de acești oameni, toată ziua ocupam terenul de tenis și cine își dorea să joace, să aibă un partener, juca tenis cu mine. La un moment dat, acestui individ i s-a pus pata pe mine.

Mi-a spus că am monopolizat terenul de tenis, deși eu stăteam acolo doar să nu mă duc în altă parte, și a venit cu un cuțit către mine și a vrut să mă omoare. Am avut noroc că ceilalți oameni încarcerați de lângă terenul de tenis au sărit să mă ajute, pentru că obișnuiam să le fac diverse favoruri.', a mai tranmis vedeta.

„Le răspundeam la scrisori'

Iar dacă vă întrebați ce fel de favoruri, Cătălin Botezatu avea parte de protecția unora dintre deținuți după ce-i ajuta să compună scrisori pentru femeile lor. Talentat la scris, designer-ul le răspundea femeilor în locul deținuților, iar cei din urmă i-au fost recunoscători.

„Le răspundeam la scrisori. În închisoare se scriu scrisori între încarcerați și iubite, amante, soții, și pentru că nu aveau mereu textele la ei, am început să le răspun în locul lor. Textele mele erau atât de profunde și pline de iubire încât răspunsurile doamnelor și domnișoarelor erau pe măsură.

Au apreciat acest lucru și m-au ajutat foarte mult, m-au salvat. În închisorile de maximă siguranță, nu există abuzuri, acolo te taie pe față sau te omoară direct.', a conchis el.

Sursă foto: Facebook & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton