Cătălin Botezatu, declarație neașteptată despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: "Mai bine rămânea cu..."

 Oana Pantazi
.

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au format cândva un cuplu, însă au rămas prieteni și confidenți. Iată ce spune designerul despre recenta despărțire a blondinei de Alex Bodi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși între partenerii care se despart relațiile se răcesc complet, Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au rămas, de-a lungul timpului, în relații bune, designerul exprimându-și nu o dată admirația pentru fosta sa iubită.

„Părea un băiat bun”

Deși, în general s-a ferit să comenteze despre viața amoroasă a fostei sale iubite, cu ale cărei relații a fost mereu la curent, de data asta Cătălin Botezatu și-a exprimat opinia cu privire la ultima despărțire dintre Bianca Drăgușanu și fostul ei soț, Alex Bodi… Despărțire care, dacă urmează tiparul celor trecute, ar putea să nu fie și ultima, chiar dacă el, se pare, s-a întors la Daria Radionova, iar Bianca și-ar fi găsit alinarea în brațele unui milionar turc.

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor: „Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc”/ EXCLUSIV

'S-au despărțit din nou?! Nu știu ce să zic. Eu cred că ea trebuia să rămână cu băiatul acela. Părea un băiat bun. Așa cred eu, e părerea mea neavizată. Dacă ea e mai fericită așa sau alături de alt bărbat, e treaba ei', a declarat Cătălin Botezatu pentru cancan.ro.

Bianca-Drăgu_anu-_i-Cătălin-BotezatuBianca-Drăgu_anu-_i-Cătălin-Botezatu

„Te face să te simți viu”

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu sunt, în prezent, foarte buni prieteni și au o relație bazată pe respect. Cu toate că nu a vorbit prea mult în spațiul public despre relația cu blondina, Bote a dat acum cărțile pe față și a pus în lumină detalii interesante din perioada în care el și Bianca Drăgușanu formau un cuplu.

„În ultimii 10-15 n-am generat scandaluri deloc, de la Bianca Drăgușanu încoace pe care o iubesc și o salut și o ador. A zis ea că tot cu mine rămâne! Glumesc!’, a declarat Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

„Relația cu Bianca e o nebunie. Te face să te simți viu’, a mai spus Bote, despre relația dintre ei.

Designerul a declarat că majoritatea certurilor dintre ei porneau, desigur, de la Bianca, cea care era o fire extrem de înflăcărată, la momentul respectiv.

Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligență și ambițioasă„, a mai punctat Bote.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!: „Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton