Alin Oprea a aflat de la DIICOT că Larisa îl înșală. A ajuns la spital, după ce a ascultat înregistrările: ”Am stat câteva ore la perfuzii”

 Stamen Diana
.

Seria dezvăluirilor făcute de Alin Oprea continuă. Artistul a fost invitat la Xtra Night Show, unde a povestit cu lux de amănunte cum a aflat că Larisa Oprea îl înșela. Întreg scenariul pare desprins din filme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Deși pare de necrezut, Alin Oprea a aflat că soția lui îl înșală, după ce a ascultat înregistrările de la DIICOT. Detaliile despre escapadele Larisei Oprea l-au lăsat fără cuvinte, iar în momentul acela, căsnicia lor a avut de suferit.

'În prima secundă când am aflat cert niste lucruri, le-am aflat buluc, toate informaţiile odată. Erau nişte ascultări şi nişte monitorizări făcute de instituţii publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut şi le-am citit.', a declarat Alin Oprea.

Citește și: Alin Oprea, lăsat de Larisa fără niciun ban! I-a golit conturile din bancă: „O va aștepta un proces de partajare a bunurilor”

Artistul a mai povestit cum a reușit să facă rost de aceste înregistrări și motivul pentru care soția lui a avut telefonul ascultat de autorități. 'Având legatură cu o firmă de organizat spectacole şi cu diverse personalităţi, am fost şi noi monitorizaţi în perioada respectiva (2010 – 2015). În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost chemat, dacă vreau să ascult. Ambele telefoane, şi al meu, şi al ei, erau pe firmă. Si atunci, ei monitorizau toţi utilizatorii acestor telefoane ale firmei.', a spus Alin.

Veștile șocante pe care le-a primit l-au trimis pe Alin Oprea direct la spital. Fostului membru al trupei Talisman i s-a făcut rău instantaneu când a auzit ce făcea mama copiilor lui.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

'Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine, era să leşin, mi s-a făcut rău. Am stat cât am stat, apoi am mers la spital, să văd ce e cu mine, aveam o cădere de calciu, tremuram, îmi era rău. Am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit şi am tăcut, o perioadă, nici nu puteam să vorbesc.', a mai povestit Alin Oprea.

Larisa-si-Alin-Oprea-2Larisa-si-Alin-Oprea-2

Alin Oprea și Larisa divorțează după 23 de ani de căsnicie

Principalul motiv al despărțirii artistului de soția lui ar fi fost faptul că Alin Oprea are o amantă de mai bine de doi ani, însă acum situația s-a complicat, Larisa fiind acuzată la rândul ei de infidelitate.

https://www.youtube.com/watch?v=ucLuhk4Pbec

Alin Oprea susține că soția lui l-ar fi înșelat cu nu mai puțin de nouă bărbați, printre care și cu un antrenor de kangoo jumps, cu care s-a afișat chiar și la emisiuni TV. Drept urmare, artistul o consideră vinovată pe soția lui inclusiv de problemele cu băutura…

Citește și: Alin Oprea, primele detalii despre amantă! I-a spus soției de la început că are altă relație: „Fratele Larisei era prieten cu iubita mea”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton