Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au temut pentru viețile lor la America Express, din cauza unui localnic: „Am început să ne panicăm, poate ne face rău”

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au temut pentru viețile lor la America Express, din cauza unui localnic. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut prin clipe de coșmar la America Express. Bordea a fost cel mai afectat de întâlnirea cu un localnic și a suferit un atac de panică, având în vedere că se aflau în Mexic și erau tot timpul avertizați cât de periculoși sunt oamenii și cum pot și împușcați și pentru 100 de dolari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au temut pentru viețile lor la America Express, din cauza unui localnic. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trecut prin primele momente de panică din cursa de la America Express, totul din cauza nui șofer care i-a pus pe gânduri. Lucrurile au devenit foarte incomode pentru cei doi concurenți când localnicul care i-a luat cu mașina a început să le pună foarte multe întrebări despre viața lor personală din România.

09-009-0

Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au temut pentru viețile lor la America Express, din cauza unui localnic

Lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea li s-a părut dubios că bărbatul care i-a luat cu mașina voia în schimbul serviciului său adus în emisiune să primească ajutor pentru a veni în România, unde credea că are mai multe șanse de a face bani.

'Vorbea foarte mult și dubios. Avea schimbări bruște de comportament. Voia să-l luăm în România, că el a mai fost în Europa și să muncească acolo.

Întreba cât de scump este să vină în România. Dacă el ne-a ajutat, să-l ajutăm și noi. Ne-a întrebat ce dorim și am început să ne panicăm. Poate ne face rău', au spus cei doi în emisiune.

La un moment dat, Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au panicat că șoferul îi va duce într-un loc necunoscut și le va face rău.

„Omul tot punea întrebări despre tot, de la familie, la cu ceea ce ne ocupăm. El apăsa și pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva. A fost prima oară când m-am panicat', au povestit Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express.

Bordea și Cortea au crezut că vor fi uciși la America Express

Cei doi au povestit la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars, despre momentele în care au vrut să abandoneze competiția din cauza pericolelor pe care le-au întâmpinat. Încă de la început li s-a spus tuturor concurențior că Mexic este una dintre cele mai periculoase țări din lume și trebuie să fie foarte atenți, mai ales atunci când fac autostopul.

Noi în prima seară, după ce au plecat camerele, îți dăm așa niște chestii după ce au plecat camerele. Noi în prima seară, când ne-au cazat la WC ACHI. Eram de zece ore pe străzi, am realizat ce înseamnă o zi, prin câte treci, după ce au plecat camerele, stăteam amândoi și am avut o criză de râs cu plâns, de aia de nebuni. Amandoi, timp de vreo 15 minute am râs într-una, a dezvăluit Cătălin Bordea.

Citește și: Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mamă și cum gestionează răutățile din jur:„Am avut senzaţia, la un moment dat, că sunt doborâtă. Şi eu am judecat’ / EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru. Ce sumă trebuie să achite:„Nu și-a plătit nici aici taxele de timbru’

În continuare, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au povestit unul dintre cele mai dure momente prin care au trecut la America Express.

Noi am văzut în filme că Mexicul e periculos, dar cât de periculos să fie că na, poate e un pic mai periculos decât România. Dar când am văzut, primul impact a fost când am văzut polițiștii cu veste anti-glonț, cu căști, pregătiți de război, cu mitraliere, peste tot. Îți dai seama că e nevoie de ei. Erau copaci cu sute de poze cu oameni dispăruți în lunile alea„, a spus Nelu Cortea.

Erau locuri până se făcea careul și era păzit cu armata. Erau sătuce de astea în Mexic unde vedeai doi băieți cu spatele și stăteau cu trancane. Nu aveai voie să ieși de acolo, a completat Bordea.

Nu e pază lângă tine. O să le vedeți, nu pot să le zic pentru că sunt exct de film. Narcos. Eu m-am panicat în al doilea stagiu. Acolo m-am panicat nasol și am zis: Aici o mierlesc clar. Aici rămân, nu am cum să scap. Noroc cu el„, spune acum Bordea.

Cortea și Bordea au mai povestit că pentru oamenii care îi luau la întrebări nu conta că ei le spuneau că fac parte dintr-un show.

În primul stagiu când am stat pe autostradă ne-a luat două ore până ne-au luat oamenii ăia și le-am zis: nu ne-ați văzut cu camerele de filmat? Și a zis: nu, din contră nu oprim că poate fi o diversiune. I-am zis: noi ca noi că sunt băieți, dar avem și fete. Nici la alea? Și ziceau: nu, din contră. Și nu opresc. Erau oameni care ne luau spunându-ne: vă luăm pentru că nu e ok să fiți aici. Vă duc undeva și vă las unde e mai ok cartierul că nu știu cine v-a spus să stați aici., a mai spus Bordea.

Mexicul e ceva… ce vezi în filme, dar pe bune. Vezi oameni cu arme, auzi împușcături, te filează, sunt după tine, mașini cu geamuri fumurii, te panichezi. Unde se face careul, de obicei e un loc fain, dar până ajungi acolo nu e niciun monument„, a completat și Nelu Cortea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton