Cătălin Bordea, glumă neașteptată și cu subînțeles despre soția lui, Livia: ”Nu pot să ies la o bere, nu pot să ies cu oamenii pe care-i cunosc. Dacă diavolul trece de nevastă-mea...”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea, glumă neașteptată și cu subînțeles despre soția lui, Livia. Cătălin Bordea are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale atunci când apare pe micile ecrane sau în diferite emisiuni online. Ei bine, și în viața de zi cu zi se mândrește cu soția lui ori de câte ori are această ocazie, însă atunci când vine vorba despre spectacolele sale, nu poate să nu stârnească amuzamentul celor prezenți prin câteva glume legate de partenera de viață, și în general de viața de cuplu. Iată ce a spus recent despre soția lui, Livia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea se poate declara fără dar și poate un bărbat cu adevărat împlinit. Are un mare succes pe plan profesional, iar atunci când vine vorba despre viața privată, toată lumea știe că are acasă o soție iubitoare și mereu alături de el. Ba mai mult, acum are mult mai multe motive de bucurie, mai ales că a câștigat America Express, sezonul 5, împreună cu bunul său prieten, Nelu Cortea.

bordea-1-3bordea-1-3

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au format una dintre cele mai solide echipe de la America Express, iar rezultatele se pot vedea cu ochiul liber. Ei au primit marele trofeu și premiu de la America Express – Drumul Aurului, sezonul 5, astfel că familiile i-au așteptat cu brațele deschise și un dor imens. Acum, fiecare își continuă activitățile lăsate în urmă înainte de a pleca în competiție, astfel că îndrăgitul comediant a trecut deja la treabă.

Citește și: De ce nu vrea Cătălin Bordea să aibă copii. Se gândește să înfieze unul la bătrânețe: 'Noi doi nu suntem genul care să…'

Citește și: Cătălin Bordea, primul mesaj după ce el și Nelu Cortea au luat trofeul America Express – Drumul Aurului: 'Am câștigat un frate, răbdare, respect…'

Citește și: Cum arată vila cu cinci camere, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida: „Îmi zic vecinii că le-am distrus liniștea”

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o după despărțirea de Cătălin Cazacu

Cătălin Bordea, glumă cu subînțeles la adresa soției sale

Cătălin Bordea nu s-a putut abține, astfel că în timp ce ținea un spectacol, cunoscut pentru glumele sale, nu a putut să nu facă și o ironie cu subînțeles la adresa soției sale. Ce-i drept, cei care nu-l cunosc ca fiind un comediant, cu siguranță își schimba părerea despre frumosul lor mariaj. Videoclipul în care rostește această glumă a devenit imediat viral în mediul online, mai ales pe TikTok, stârnind amuzamentul tuturor, și totodată o serie de reacții.

Nu mă tem de lucruri pe care nu le pot vedea. Am primit pe Instagram niște mesaje de la niște doamne în vârstă care au zis: Diavolul o să vină să te ia! Am zis: Baftă! Dacă diavolul trece de nevastă-mea, mânca-i-aș … ei, deci dacă diavolul trece de femeia aia din bucătărie supărată acum, la ora asta, zic: Hai, ia-mă dacă mă lasă! Eu nu pot să ies afară cu oameni pe care îi cunosc. Eu nu pot să ies la o bere, dar pot să plec în iad! Vine după noi! Diavole, ești prost?! Du-te și întreab-o. Dă-ți copitele jos, nu intra încălțat, că te mănâncă! Du-te tu în bucătăria aia!, a fost gluma făcută de Cătălin Bordea.

De ce nu vor să aibă un copil cei doi soți

Ce-i drept, Cătălin Bordea și soția lui formează o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Vestea că trec la un alt nivel în relația lor a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când au decis să își unească destinele pentru tot restul vieții. Ei bine însă, fanii au așteptat și următoarea veste importantă și anume că vor avea un copil. Anii au trecut, iar acest lucru tot nu s-a întâmplat, motiv pentru care actorul a venit și cu o explicație.

Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil', a spus câștigătorul de la America Express.

Sursă foto: Facebook / Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton