Bella Santiago și-a ales două rochii de mireasă pentru nunta cu Ionuț Grigore: "Am probat maxim 10 rochii..."

 Dumitrache Laura
.

Bella Santiago va îmbrăca rochia de mireasă în curând. Artista se va căsători cu iubitul ei, Ionuț Grigore și deja și-a ales rochiile de mireasă. Cântăreața a probat mai multe rochii, iar în cele din urmă și-a ales două ținute pentru evenimentul special.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bella Santiago se va căsători cu Ionuț Grigore în luna mari și e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment. Vedeta a probat aproximativ 10 rochii de mireasă, iar până la urmă a ales, nu una, ci două ținute pentru nunta sa.

bella santiago rochiibella santiago rochii

Bella Santiago trăiește o poveste de dragoste alături de Ionuț Grigore, iar peste câteva luni își vor uni destinele. Cei doi au ales deja restaurantul, formația și au făcut și lista de invitați. Acum, artista a fost și la proba pentru rochia de mireasă și și-a ales ținutele pentru cel mai special eveniment din viața ei.

Citește și: Bella Santiago dezvăluie de ce mama ei nu vrea să vină la nuntă sa: „M-am supărat un pic, dar…'. Ce a avertizat-o Teo Trandafir / EXCLUSIV

Citește și:Bella Santiago e pregătită să devină mamă din nou: „Vreau să am gemeni bebeluși”

Citește și:De ce nu-și dorea Dinu Maxer copii. Dramele care i-au marcat viața artistului: „Niciodată nu m-am gândit să-mi întemeiez o familie. Această suferință dublă m-a făcut să…”

Citește și:Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan și Jean Gavril când au dormit împreună la America Express 2023: „Ce am făcut în seara aia…”

Bella Santiago și-a ales două rochii de mireasă pentru nunta cu Ionuț Grigore

Bella Santiago s-a mutat în România în urmă cu câțiva ani și este originară din Filipine. Artista a participat la X Factor, în anul 2018, și a câștigat marele premiu. Mai mult, pe lângă cariera de succes pe care o are în România, Bella Santiago trăiește și o poveste de dragoste frumoasă alături de Ionuț Grigore. Cei doi au semnat actele la starea civilă în anul 2018, iar anul acesta vor face nunta. Artista a probat rochia de mireasă, iar în cele din urmă a ales două ținute pentru marele eveniment. Bella vrea să le facă o surpriză invitaților și nu a dezvăluit cum vor arăta rochiile de mireasă.

„Nu pot spune că am probat foarte multe rochițe. Probabil undeva la maximum 10 au fost. Cert este că orice model încercam, mă emoționam foarte tare, iar alegerea devenea tot mai dificilă. Într-un final, am zis să rămân la două modele, ce-i drept total opuse!' , a spus Bella Santiago pentru Click!

Bella Santiago:” Am căutat peste tot rochie perfecte pentru mine”

Artista, în vârstă de 33 de ani, este nerăbdătoare să se căsătorească religios cu Ionuț Grigore. Bella Santiago este foarte fericită pentru că a reușit să își aducă fiica de 13 ani în România. Cântăreața și-a dorit o rochie de mireasă specială, iar în cele din urmă a găsit-o la Aryanna Karen, designerul care a îmbrăcat peste 3.000 de femei în cea mai importantă zi din viața lor.

„Am căutat peste tot rochițele perfecte pentru mine. Într-un final, am văzut pe Internet poze cu creațiile Aryannei Karen. M-am interesat cum o pot contacta, apoi am stat de vorbă. Când am venit prima dată la probă m-am simțit atât de relaxată, iar primirea a fost atât de călduroasă, încât mi-am spus gata, opresc căutările, am găsit exact ce trebuie!', a mai spus vedeta.

Bella Santigo va cânta la nunta sa

Bella Santiago și Ionuț Grigore s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun și între ei a fost dragoste la prima vedere. Nunta lor va avea tradiții din țara artistei, dar și din România. La marele eveniment sunt așteptați 400 de invitați, și petrecerea va avea loc la un restaurant din București. Bella Santiago a declarat că va cânta la propria nuntă.

„La petrecere vreau să fiu relaxată, ca să pot să dansez, să beau, să mă îmbăt! Doar o dată în viață se întâmplă!Avem doar o pereche de nași pentru că așa a vrut soțul meu. El este român și eu sunt filipinează, respectăm tradiția ca la români. În Filipine avem 10 nași!O să și cânt! Am auzit că se întâmplă ceva rău dacă vrei să cânti la nunta ta, dar eu sunt filipineză și nu prea cred în așa ceva, în superstiții din acestea. Acum depinde și de cuplu, de relație cum e. Eu mă risc!', a mai adăugat Bella Santiago, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton