Cât valorează colecția de broșe a Reginei Elisabeta: „Cele mai incredibile bijuterii”

 Martin Lorena
.

Cât valorează colecția de broșe a Reginei Elisabeta. Regina Elisabeta reprezintă una dintre cele mai mari personalități ale lumii. Aceasta, la 96 de ani, are grijă de fiecare apariție publică pe care o are. Întotdeauna este îmbrăcată la patru ace și poartă cele mai scumpe accesorii. Iată la ce valoare este estimată colecția sa de broșe!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cât valorează colecția de broșe a Reginei Elisabeta. Regina Elisabeta a impresionat întotdeauna publicul prin aparițiile sale impecabile! Aceasta poartă foarte des bijuterii, în special broșe scumpe, pline de rafinament și istorie! De curând, s-a aflat cât valorează întreaga sa colecție. Prețul este unul incredibil!

Regina-2Regina-2

Aceasta deține una dintre cele mai mari colecții de broșe din lume, având peste 100. Iată la ce preț sunt estimate acestea și cât valorează cea mai scumpă dintre ele!

Citește și: Condiția pusă de Regina Elisabeta înainte de vizita prințului Harry:'Numai după ce…'

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Regina Elisabeta a II-a:'Nimeni nu poate încetini trecerea timpului'

Citește și: Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a leșinat pe stradă:„Vedeam cum trec oameni și nimeni nu îmi oferea niciun ajutor’

Citește și: Fiica cea mică a Maiei Morgenstern a împlinit 19 ani!Cum arată Isadora Băltățeanu

Cât valorează colecția de broșe a Reginei Elisabeta

Cât valorează colecția de broșe a Reginei Elisabeta. Expertul în bijuterii Max Stone a analizat unele dintre cele mai valoroase broșe ale Reginei și a estimat cât ar valora în total. Se pare că acestea ajung la peste 90 de milioane de lire sterline.

„Regina Elisabeta are unele dintre cele mai incredibile bijuterii pe care le-am văzut vreodată. Deși este dificil să le pun un preț, deoarece vin cu atât de multă istorie și moștenire, după ce am analizat pietrele prețioase din 25 dintre cele mai emblematice broșe ale ei, le-aș estima că valorează împreună peste 90 de milioane de lire sterline', a declarat Max Stone pentru presa britanică.

Care este cea mai scumpă broșă pe care Majestatea Sa o deține

Cea mai scumpă broșă a Majestății Sale este Cullinan III și IV. Aceasta este făcută din a treia și a patra cea mai mare pietră tăiată din emblematicul diamant Cullinan. Diamantul de 3.106 de carate este considerat cel mai mare diamant din lume și i-a fost oferit regelui Edward al VII-lea în anul 1907, urmând ca în 1953 să fie moștenit de Regina Elisabeta.

„Cea mai mare și mai scumpă dintre toate broșele Reginei Elisabeta este broșa Cullinan III și IV. Acest lucru se datorează faptului că are două pietre mari tăiate din diamantul Cullinan – cel mai mare diamant găsit vreodată în lume. Numai această broșă valorează 50 de milioane de lire sterline', a adăugat el.

Sursă foto: Hepta, Profimedia, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton