Cât îl costă pe Ionuț Dolănescu renovarea casei moștenite de la tatăl lui: "Mi-am vândut o proprietate ca să fac rost de bani"

 Oana Pantazi
.

Ionuț Dolănescu a moștenit o casă de peste un milion de euro, în urma decesului tatălui său, regretatul Ion Dolănescu. Deși s-a speculat că artistul ar intenționa să o vândă, în cele din urmă acesta a decis să o renoveze. Nu s-a gândit însă nicio clipă cât vor costa lucrările de renovare…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când Ionuț Dolănescu a decis să se mute în celebra casă a tatălui său, din strada Caimatei, nu s-a gândit că lucrările de renovare vor fi atât de scumpe și că va fi nevoit să vândă o altă proprietate pentru a-și duce planurile la bun sfârșit. Bugetul alocat pentru renovare a depășit însă cu mult estimările artistului.

dolanescu-1024×593-1dolanescu-1024×593-1

De ce nu a terminat încă Ionuț Dolănescu renovarea casei

După ce războiul dintre Ionuț (50) și Dragoș Dolănescu (46) s-a încheiat, după ani buni de lupte prin tribunale, și averea a fost împărțită în mod egal, fratele cel mare a luat decizia de a renova casa părintească, din strada Caimatei, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, după cum se spune. Estimările lui Ionuț Dolănescu au fost departe de suma la care se gândise, chiar dacă este vorba de o casă cu o vechime de mai mult de 100 de ani, ce necesită multe reparații.

Citește și: Maria Ciobanu s-a întors în România. Ionuț Dolănescu despre revederea cu mama sa: „Am văzut-o fugitiv'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit:'Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească'

Citește și: Motivul real pentru care Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu:„Nu mai cântă, dar…’

Citește și: Viorica de la Clejani, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată de bărbatul cu trotinetă:'Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă'

Citește și:Cum a fost Jorge pus în dificultate de întrebarea fiicei lui, Karina:„M-am blocat, îți dai seama’

„Scumpirea fără egal a materialelor de construcții mi-a dat peste cap toate planurile gândite inițial. Chiar și efectele perioadei de pandemie, când nu am putut cânta din cauza restricțiilor știute de toată lumea, au avut rolul lor. Dar ceea ce m-a luat și ne-a luat pe toți prin surprindere a fost scumpirea fără precedent a materialelor de construcții.

După un an de șantier, nu mai cred că vom termina anul acesta, așa cum speram inițial. Îmi doresc ca să finalizez cât mai repede repararea acoperișului, pentru ca sezonul rece să nu ne dea ocazia altor probleme dificile', a dezvăluit Ionuț Dolănescu pentru playtech.ro.

Cât îl costă pe Ionuț Dolănescu să renoveze faimoasa casă din strada Caimatei

Chiar dacă este un artist de succes și, în mod normal, în cazul lui nu se pune problema banilor, până și pentru Ionuț Dolănescu s-a dovedit o piatră de încercare renovarea casei părintești. Asta cu atît mai mult cu cât artistul și-a propus să și mărească proprietatea.

„Nu vă ascund că mi-am vândut o proprietate de peste ocean, din Statele Unite ale Americii, ca să fac rost de banii necesari reparației. Am dat acea casă cu 400.000 de dolari și jumătate dintre ei i-am folosit deja în contul casei din București. Nici nu vreau să mă gândesc la suma totală pe care o am de cheltuit până la finele lucrărilor!', a dezvăluit Ionuț Dolănescu pentru sursa citată.

Lucrările vor dura o vreme, deoarece artistul a decis să facă și unele schimbări în casă, la propunerea arhitectului. De altfel, nici casa, în vechime de peste 100 de ani, nu a mai fost îngrijită în ultimii ani de viață ai tatălui său.

„Abia aștept să o văd reparată. În fapt, am și mărit-o, fiindcă casa va avea și o mansardă. M-am luptat opt ani pentru ea în instanță, așa că îmi doresc să o văd din nou frumoasă, ca pe vremea în care tata locuia în ea și primea aici atâta lume!', a mai completat artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton