Casele mai multor celebrităţi au fost afectate de uraganul Irma

 Florentina Liutic
.

Uraganul Irma a lovit cu putere în aceste zile insulele Caraibe, dar şi statul Florida, iar proprietaţile luxoase ale mai multor vedete au fost afectate.

Vilele deţinute în Caraibe de preşedintele american Donald Trump, respectiv de miliardarul Roman Abramovici au avut de suferit. De asemenea, socrii Pippei Modelon, sora Ducesei de Cambridge erau proprietarii unui hotel de lux în Saint Barthelemy, care a fost distrus în mare parte.

Richard Branson, proprietarul Virgin Group, are o casă pe o insulă din Marea Caraibelor, aceasta fiind devastată de uragan.

Uragnul Irma s-a îndreptat spre Florida, stat american celebru pentru vedetele care locuiesc aici sau care au aici locuinţe de vacanţă. Duminică dimineaţa uraganul Irma a lovit insula Key West

cu o viteză de 215 km/h, deplasându-se spre vestul statului.

Preşedintele Donald Trump a declarat starea de catastrofă naturală în Florida, după uraganul Irma, care acum a slabit în intensitate, dar este încă destul de puternic.

În calea sa s-au aflat şi casele mai multor vedete, care au avut cu siguranţă de suferit în urma trecerii uraganului. Cei care îşi vor evalua pagubele în următoarea perioadă sunt Enrigue Iglesias, Shakira, Gloria Estefan, Phill Collins, Ricky Martin sau celebrul jucător de box Floyd Maywea­ther.

Vezi AICI cum arata cateva dintre casele pe care vedetele le detin in Florida! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton